Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο όλο και μεγαλώνει – Υποχρέωση του ΠΑΟΚ να βρει κάτι ποιοτικό για αντι-Κουλιεράκη»

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο όλο και μεγαλώνει – Υποχρέωση του ΠΑΟΚ να βρει κάτι ποιοτικό για αντι-Κουλιεράκη»

by admin

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα playoffs του Champions League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» τόνισε πως όσο περνάει η ώρα και οι ημέρες τόσο θα καταλαβαίνει κανείς το τι ακριβώς συνέβη χθες με τη Μάλμε και την ευκαιρία που χάθηκε. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το απωθημένο όλο και μεγαλώνει και όλο και δυσκολεύει. Αρχίζει και δημιουργείται ένα κόμπλεξ με το Champions League».

Στη συνέχεια στάθηκε στην ανωτερότητα της Μάλμε στα δύο παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του αφού η αξία του είναι μεγαλύτερη από αυτό που παρουσιάζει, κάνοντας ειδική αναφορά και στο αμυντικό ζήτημα και στο γεγονός πως το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου δέχεται πολλά γκολ από τα φιλικά.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα, αναφέρθηκε στην προσφορά της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αλλά και στην «υποχρέωση» που έχει η ομάδα να βρει κάτι έναν ποιοτικό αντικαταστάτη του νεαρού στόπερ. Τέλος, μίλησε και για την ενίσχυση που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ και στη θέση των χαφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like