Αρχική » Παγκάκης: «Πίστη στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή με Άγιαξ»

Παγκάκης: «Πίστη στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή με Άγιαξ»

by admin

«Διάχυτη πίστη» στο πράσινο «στρατόπεδο» ενόψει του επαναληπτικού με τον Άγιαξ στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Από σήμερα αρχίζει να ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση. Θα προσεγγίσει τελείως διαφορετικά αυτή την αναμέτρηση ο Αλόνσο.

Είναι μια ευκαιρία ν’ ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχει πίστη ότι μπορεί να γίνει αυτό.

Πρέπει να γίνουν δυο πράγματα. Να παίξει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός και να βρεθούν οι ρόλοι των παικτών όπως τους θέλει ο κόουτς. Και το δεύτερο είναι να δούμε πώς θα το πάει τακτικά το παιχνίδι ο προπονητής.

Τον Παναθηναϊκό τον νοιάζει πώς θα βελτιώσει το παιχνίδι του. Θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές για να παίξουν έμπειροι και να υπάρξουν τρεξίματα».

Όσο για το κομμάτι της 11άδας, σημειώθηκε ότι: «Πάλι ερωτηματικό ο Τσέριν με τον Μαξίμοβιτς. Αυτή η θέση θα παιχθεί. Ο Ιωαννίδης είναι… ταμάμ για τέτοιο παιχνίδι. Όμως, ο Φώτης θα μπει σταδιακά. Μου φαίνεται δύσκολο για 90λεπτο… Δεξιά θα δούμε Βαγιαννίδη. Διεκδικεί μια θέση ο Τετέ αντί του Μαντσίνι. Είναι σε κατάσταση να βγάλει περισσότερα λεπτά στο γήπεδο».

Στα μεταγραφικά «θα πάει για μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ η μεταγραφή του ποιοτικού αριστερού εξτρέμ. Θα πρέπει να αποφασίσουν οι Μεξικανοί αν θα καταθέσουν πρόταση για τον Σπόραρ. Δεν ασχολείται πια η Μποταφόγκο με Βαγιαννίδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like