Αρχική » Νέα «κρούση» για Κωνσταντέλια – Koubanezos.gr

Νέα «κρούση» για Κωνσταντέλια – Koubanezos.gr

by admin

Δεν μασάει ο Σαββίδης…

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρότι έφτασε κοντά στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ μετά από την κουβέντα που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες γίνεται αναφορά σε πρόταση που ετοίμαζε η ισπανική Χιρόνα για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό των «ασπρόμαυρων».

Πρέπει να σημειωθεί πως καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ισπανικό σύλλογο παρά μόνο μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, που είναι μία από τις πολλές που εκδηλώνονται συχνά πυκνά στον Δικέφαλο για τον 21χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Mάλιστα, πρέπει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για κάτι που έγινε πρόσφατα, αλλά έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από αυτό το συμβάν.

Οι «ασπρόμαυροι» πάντως δεν συζητούν σε καμία περίπτωση την πώληση του παίκτη και έτσι… κόβουν τον βήχα σε όποιον εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Πηγή: inpaok.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like