Αρχική » «Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ» – Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ» – Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

by admin

Λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τη Σερβία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ «παίζει» έντονα στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με το σέρβικο «Sportal», ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν έτσι ώστε ο σύλλογος του Βελιγραδίου να αποκτήσει τον παίκτη χωρίς αποζημίωση, καλύπτοντας ωστόσο το συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, επισημαίνεται πως οι Πειραιώτες προχωρούν σε αυτό το deal ψάχνοντας «ανακούφιση» στον προϋπολογισμό των μισθών, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ.

Παρόλα αυτά, η φημολογία αυτή διαψεύδεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία τονίζει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και δεν υπάρχει πρόθεση να πάει πουθενά.

Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεφ είχε 6,3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3,3 ριμπάουντ και 7,8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες της EuroLeague με την φανέλα των ερυθρολεύκων.

Υπενθυμίζουμε πως μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Γερμανίας στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε «θα δούμε. Τώρα απολαμβάνω τις στιγμές και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like