Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτος τίτλος στην Αγγλία στο 2.65

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτος τίτλος στην Αγγλία στο 2.65

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας αναλύει το σημερινό ντέρμπι του Μάντσεστερ για το Community Shield και πάει σε τρία δυνατά προγνωστικά.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρωταθλητής εναντίον κυπελλούχου, «πολίτες» εναντίον «κόκκινων διαβόλων», Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Αγγλία και το παιχνίδι που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος αυτού του Σαββάτου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά τρεις συνεχόμενους χαμένους τελικούς στη διοργάνωση και αντιμετωπίζει την πολυνίκη του θεσμού με 21 κατακτήσεις. Φυσικά, όλα αυτά δεν έχουν σημασία στον αγωνιστικό χώρο, όπου η Σίτι είναι αρκετά καλύτερη ομάδα. Έχει και το κίνητρο της εκδίκησης για την ήττα στον τελικό του FA Cup, η οποία έφερε το σύνολο του Τεν Χαγκ στη θέση να παίζει αυτό το παιχνίδι. Παρά τις απουσίες ορισμένων βασικών, όπως ο Ρόδρι, ο Φόντεν, ο Γουόκερ, ο Στόουνς κι ο Έντερσον, η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει τον πρώτο λόγο και δύσκολα θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο τίτλο από τη μισητή της αντίπαλο. Πρώτη μας επιλογή το combo 1 & over 2,5 στο 2.12 της WinMasters.

Πάμε να περάσουμε και σε δύο ειδικά. Πρώτα η over 0,5 προσπάθεια του Ράσφορντ στην εστία, με απόδοση 2.65 στη Novibet. Ο 26χρονος επιθετικός προέρχεται από καλή σεζόν και θέλει να αποδείξει την αξία του, ειδικά αφού δεν κλήθηκε στο ρόστερ της Αγγλίας για το Euro 2024. Είναι ταχύτατος και ικανός να δημιουργήσει κίνδυνο από το τίποτα, όπως απέδειξε με το φοβερό γκολ του στο «Έτιχαντ» την περσινή χρονιά. Οι πιθανότητές του αυξάνονται και με την σχεδόν σίγουρη απουσία του Γουόκερ. Τέλος θα πάρουμε τις over 26,5 τελικές στο 1.91 της Novibet. Πάντοτε τα μεταξύ τους ματς έχουν γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, και οι 27 τελικές προσπάθειες είναι ένα όριο που έχει επιβεβαιωθεί στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους.

Αγγλία – Community Shield – 10/08/2024 17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1 & Over 2,5

2,12

Αγγλία – Community Shield – 10/08/2024 17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράσφορντ Over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,65

Αγγλία – Community Shield – 10/08/2024 17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Over 26,5 προσπάθειες για γκολ

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like