Αρχική » Σε αυτούς τα «έχωσε» ο Αλόνσο! – Koubanezos.gr

Σε αυτούς τα «έχωσε» ο Αλόνσο! – Koubanezos.gr

by admin

Προβληματισμός και όχι απογοήτευση υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άγιαξ. Σε ποιους φώναξε ο Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άγιαξ και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 1-0 για το μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του Europa League. Οι «πράσινοι» σίγουρα κέρδισαν πράγματα από το παιχνίδι και ο Αλόνσο είδε καλή λειτουργία από την ομάδα του και στις δυο μεριές του γηπέδου ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» όμως είχε και κάποια… παράπονα από τους παίκτες του κυρίως από τον τρόπο έλευσης του γκολ από τον Μπέργκχαουζ που έκρινε την αναμέτρηση, καθώς πέρα από την άψογη συνεργασία των Ολλανδών, είδε και κάποια κομβικά λάθη.

Συγκεκριμένα, τον προβλημάτισαν οι παίκτες στις πλευρές, όπως ο Μλαντένοβιτς, ο Μαντσίνι, ο Κώτσιρας, αλλά και ο Τζούρισιτς, καθώς τους φώναζε να συνεργάζονται, κάτι που δεν έγινε καλά, με τον Ντραγκόφσκι να δίνει τη λύση πολλές φορές με σημαντικές αποκρούσεις.

Παράλληλα, είδε και μερικές συγκινητικές προσπάθειες, όπως αυτή του Τάσου Μπακασέτα, από του οποίου τα πόδια ξεκίνησαν οι περισσότερες καλές στιγμές του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, είχε και δοκάρι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Αλόνσο και από την εμφάνιση των Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ που είχαν επίσης καλές ευκαιρίες, ενώ τα βλέμματα τράβηξε και ο Μαντσίνι, ειδικά με το γκολ που σημείωσε, το οποίο όμως δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα πρέπει να δημιουργεί προβληματισμό, ότι οι αλλαγές δεν έπιασαν, καθώς μπήκαν οι Ιωαννίδης, Τετέ, Μπάλντοκ και Λημνιός και στην ουσία η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν διαφοροποιήθηκε ούτε στο ελάχιστο. Ο Ιωαννίδης βέβαια προέρχεται από τραυματισμό, ενώ το «σίριαλ» για τη μεταγραφή του μπορεί να τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά, ωστόσο ο Αλόνσο σίγουρα περιμένει πολύ περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like