Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί το 2.20 η Μπράγκα

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί το 2.20 η Μπράγκα

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας αναλύει πέντε αγώνες με προγνωστικά που φτάνουν έως το 2.41, στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σίλκεμποργκ – Γάνδη

Τρίτος προκριματικός γύρος σε Europa League και Conference League απόψε, με προγνωστικά στοιχήματος από Δανία έως Πορτογαλία στην στήλη μας. Ξεκινάμε από το Σίλκεμποργκ, όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Πολύ δυνατό ζευγάρι με τους μπουκ να χρίζουν φαβορί τους φιλοξενούμενους όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για τη νίκη σήμερα. Σετ αρκετά άδικο για την Σίλκεμποργκ, που μετρά 3/3 νίκες εντός έδρας, έναντι των Βέλγων που έχουν ζοριστεί αρκετά. Πέρα από τις εύκολες νίκες επί της άσημης Βίκινγκουρ για την προηγούμενη φάση, το σύνολο του Βράνκεν μετρά μια πύρρειο και άδικη νίκη με 1-0 στην έδρα της Κόρτραϊκ, και πιο πρόσφατα μια ήττα-σοκ με 2-1 εντός από τη νεοφώτιστη Ντέντερ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με κάλυψη, επιλέγοντας το combo 1Χ & over 1,5 στο 2.10 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Κλάκσβικ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Βορειότερα η πρωταθλήτρια Νήσων Φερόε Κλάκσβικ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Βοσνίας Ερζεγοβίνης Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν από την αρκετά ανώτερη Μάλμε, καθώς δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 4-1 του πρώτου αγώνα στην εντός έδρας ρεβάνς, κερδίζοντας με 3-2 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Πάντως έδειξε καλά στοιχεία και συνεχίζει από πέρσι, που είχε τότε κάνει την υπέρβαση φτάνοντας μέχρι τα πλέι οφ του Europa League. Από την άλλη η Μπόρατς αποκλείστηκε σχετικά άνετα από τον ΠΑΟΚ, χάνοντας με 3-2 εκτός και 1-0 εντός έδρας. Δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα και σίγουρα όχι εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, εκτός έδρας πέρα από τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι το μακρινό 1975 (!), μετρά εννιά ήττες και δύο ισοπαλίες. Αξίζει λοιπόν ο άσος στο 2.41 της WinMasters, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια έχουν φοβερά αποτελέσματα στην έδρα τους, με απολογισμό 7-4-1 στα τελευταία δώδεκα ευρωπαϊκά ματς.

Μόλντε – Σερκλ Μπριζ

Την ίδια ώρα η Μόλντε υποδέχεται την Σερκλ Μπριζ, με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η ήττα με 3-2 από την Σίλκεμποργκ δεν της κόστισε, αφού κέρδισε 3-1 στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι η κυπελλούχος Νορβηγίας συνεχίζει στα προκριματικά του Europa League. Υπερτερεί σε εμπειρία αλλά και ποιότητα της Σερκλ Μπριζ, η οποία μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία της έχει βγει στην Ευρώπη. Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά σίγουρα έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Το 1.92 της WinMasters για τον άσο σίγουρα θα το περιμέναμε πιο χαμηλά, γύρω στο 1.65 με 1.70, γι’ αυτό και θα το πάρουμε.

Μπρόντμπι – Λέγκια Βαρσοβίας

Μπρόντμπι και Λέγκια Βαρσοβίας πέρασαν… «αέρα» στον τρίτο προκριματικό γύρο με επιβλητικές νίκες στην προηγούμενη φάση. Η γηπεδούχος κέρδισε με 6-0 τη Λάπι και βολεύτηκε με το 2-2 στη ρεβάνς, ενώ η Λέγκια επικράτησε με το ίδιο σκορ κόντρα στη Καερναρφόν και τη «φιλοδώρησε» με άλλα πέντε τέρματα στο δεύτερο παιχνίδι. Αμφότερες είναι φύσει επιθετικές ομάδες και θα ψάξουν το γκολ με την πρώτη ευκαιρία, κάτι που σε συνδυασμό με τις προβληματικές τους άμυνες μπορεί να μας προσφέρει ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τέσσερα από τα πέντε ματς των γηπεδούχων και τρία από τα πέντε των φιλοξενούμενων είχαν over 2,5 τέρματα. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με απόδοση 1.90 στην Bet365.

Μπράγκα – Σερβέτ

Κλείνουμε με το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, μεταξύ της Μπράγκα και της Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια από τις δυνατότερες ομάδες της προκριματικής φάσης του Europa League και στόχος τους είναι οπωσδήποτε η είσοδος στο league phase. Θεωρητικά δε θα έχει πρόβλημα απέναντι στην κυπελλούχο Ελβετίας, η οποία μπορεί επιθετικά να δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά στην άμυνα… μπάζει. Μέχρι στιγμής της βγαίνει στο πρωτάθλημα, όπου μετρά τρεις νίκες και μία ήττα (έχοντας σκοράρει και δεχτεί γκολ και στα τέσσερα ματς), όμως απόψε βρίσκει απέναντί της έναν πολύ ποιοτικότερο αντίπαλο. Σημείο με αξία ο άσος με over 2,5 στο 2.20 της Novibet, μιας και οι Πορτογάλοι δεν αρκούνται στο 1-0 κι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

Conference League – 08/08/2024 19:30

Σίλκεμποργκ – Γάνδη

1Χ & Over 1,5

2,10

Europa League – 08/08/2024 20:00

Κλάκσβικ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα

1

2,41

Europa League – 08/08/2024 20:00

Μόλντε – Σερκλ Μπριζ

1

1,92

Conference League – 08/08/2024 20:00

Μπρόντμπι – Λέγκια Βαρσοβίας

Over 2,5

1,90

Europa League – 08/08/2024 22:30

Μπράγκα – Σερβέτ

1 & Over 2,5

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like