Αρχική » Τελειώνει το «σίριαλ» του Μεϊτέ! – Koubanezos.gr

Τελειώνει το «σίριαλ» του Μεϊτέ! – Koubanezos.gr

by admin

Χάνει την υπομονή του ο Λουτσέσκου…

Τα τερτίπια του Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζονται, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι έτοιμοι να αποσύρουν εκ νέου την πρότασή τους στον Γάλλο χαφ.

Η… σαπουνόπερα με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή φτάνει στο τέλος της, αφού οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν έντονο εκνευρισμό με την αναποφασιστικότητα του Γάλλου χαφ να δώσει την οριστική του απάντηση.

Έτσι, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αποσύρουν εκ νέου την πρότασή τους προς τον Μεϊτέ, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να βγαίνει εκτός κάδρου για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Δεδομένου, άλλωστε του χρόνου που πιέζει, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο για την απάντηση του Μεϊτέ.

Στον ΠΑΟΚ, έκαναν μεγάλη υπομονή, περιμένοντας την απάντηση του Γάλλου χαφ, ωστόσο πλέον θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Πηγή: Inpaok.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like