Αρχική » Ξεκάθαρο μήνυμα για την υγεία του Κόκοτα! – Koubanezos.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα για την υγεία του Κόκοτα! – Koubanezos.gr

by admin

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική και πλέον οι γιατροί είναι ξεκάθαροι για την κατάσταση του καλλιτέχνη.

Μετά από περίπου 5 μήνες που έχουν περάσει με τον Δημήτρη Κόκοτα να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όλοι περιμένουν την εξέλιξη της υγείας του, καθώς ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε υποστεί έμφραγμα στις πρόβες του «Just the 2 of Us» μετά από λιποθυμία, έντονο ιδρώτα και ταχυκαρδία. Οι γιατροί τον έβαλαν σύντομα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την οικογένειά του από τότε να μην δίνει πολλές λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε η Ματίνα Παγώνη, ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά σε επώδυνα ερεθίσματα, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο για να υπάρξει η οποιαδήποτε βελτίωση, καθώς αυτές οι καταστάσεις είναι σοβαρές και ευαίσθητες, με τον χρόνο να είναι ο καλύτερος γιατρός.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like