Αρχική » Προγνωστικά: Μάχες στο φιλέ σε 1.81

Προγνωστικά: Μάχες στο φιλέ σε 1.81

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ξεκινάει χαλαρά την εβδομάδα με προγνωστικά στο τουρνουά βόλεϊ της Ολυμπιάδας.

Προγνωστικά: Αξίζει μία ζαριά το 1.80

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας σήμερα με βόλεϊ στο Ολυμπιακό προσκήνιο μίας και υπάρχει μία δυάδα που έχει αξία και μοιάζει αποδεκτή στα δικά μου μάτια. Μπορεί να μην διπλασιάζει αλλά είναι σε τιμές ενός αξιόλογου μονού αποδεκτού και η αλήθεια είναι πως καλύτερα να παίζουμε safe σε τέτοιες ημέρες παρά να ρίχνουμε ζαριές σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά, οπότε πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με το πολύ πρωινό ματς αυτό ανάμεσα σε Σλοβενία και Πολωνία, πρώτος προημιτελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες αρκετά καλές με μπόλικο ενδιαφέρον. Οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν τους διοργανωτές με 2-3 και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο, παίζοντας αρκετά ποιοτικά σε όλο το ματς ενώ μετρούν συγκομιδή στους ομίλους 2-1 και δεν έχουν τελειώσει αγώνα χωρίς να κερδίσουν σετ.

Φαβορί η πιο έμπειρη και δυναμική Πολωνία που έχασε την πρωτιά στον όμιλο της από την Ιταλία και θα παίξει εδώ όλα της τα ρέστα για είσοδο στην ζώνη των μεταλλίων, χωρίς να εντυπωσιάσει βέβαια στις νίκες της αφού δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με την Βραζιλία και επικράτησε της αδύναμης Αιγύπτου. Το ματς δύσκολα θα το κερδίσει κάποια ομάδα με 3-0, η λογική λέει πως τέταρτο σετ θα δούμε και μπορούμε να επιλέξουμε την συγκεκριμένη επιλογή.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ιαπωνία. Ωραίο ματς και αυτό αλλά γκραν φαβορί είναι η Ιταλία που φέτος παίζει εξαιρετικά. Δεν είναι ψέμα πως έχει κάνει ένα κορυφαίο Ολυμπιακό Τουρνουά και απέναντι της θα βρει μια αρκετά μέτρια ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι εάν και είναι φοβερά μαχητική.

Εξάλλου είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς αλλά εδώ έχει συγκεκριμένο μειονέκτημα άρα ο άσος κρίνεται ικανοποιητικός για μία δυάδα του 1.80 που είναι υπερβολικά απλή απόδοση αλλά… είπαμε, αποφεύγουμε τα ρίσκα ειδικά σε αθλήματα που δεν έχουμε μεγάλη τριβή.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 05/08/2024 10:00

Σλοβενία – Πολωνία

Over 3,5 σετ

1,47

Ολυμπιακοί Αγώνες – 05/08/2024 14:00

Ιταλία – Ιαπωνία

1

1,23

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like