Αρχική » Δεν ξεπερνούν τα όρια τους στο 2.10

Δεν ξεπερνούν τα όρια τους στο 2.10

by admin

Τρεις επιλογές από Βέλγιο, Σουηδία και Νορβηγία για τον Γιώργο Μπατσέλα, με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντβέρπ – Άντερλεχτ

Αρκετά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει, ενώ άλλα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, προσφέροντάς μας έτσι πλήθος επιλογών στα προγνωστικά στοιχήματος. Ξεκίνημα με το μεσημεριανό παιχνίδι ανάμεσα σε Αντβέρπ και Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική της Jupiler Pro League. Αμφότερες ξεκίνησαν την σεζόν με νίκες με 1-0: η Αντβέρπ επικράτησε στην έδρα της Σαρλερουά σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, ενώ η Άντερλεχτ βρήκε το γκολ της νίκης στο 90+2’ κόντρα στην Σεν Τρούιντεν έπειτα από μια κυριαρχική εμφάνιση. Στα ίδια επίπεδα αναμένουμε να κινηθούν και σήμερα, ιδιαίτερα λόγω της δυσκολίας του παιχνιδιού αλλά και του χαμηλού σκοραρίσματος στα μεταξύ τους ματς (5/6 τελευταία έληξαν με under 2,5). Σε απόδοση αουτσάιντερ σίγουρα αξίζει το under 2,5, το οποίο πληρώνει 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ

Συνεχίζουμε με Allsvenskan και την αναμέτρηση Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι δεύτεροι στη βαθμολογία, στο -4 και με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μάλμε. Αντιθέτως, η Γκέτεμποργκ είναι τρίτη από το τέλος με τα 18 γκολ της να αποτελούν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Παρά την κούραση από το ταξίδι στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Conference League και την ανώδυνη ήττα από τη Νιέντεκορν (1-0), η Τζουργκάρντεν εξακολουθεί να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Ειδικά στο γήπεδό της είναι εξαιρετική με πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κι αν θέλει να παραμείνει στη μάχη του τίτλου θα πρέπει ματς σαν αυτό να τα κερδίζει. Εύκολα ή δύσκολα μάλλον θα το πάρει το τρίποντο και θα επιβεβαιώσει το combo 1 & over 1,5 στο 2.02 του Pamestoixima.gr.

Σάρπσμποργκ – Σάντεφιορντ

Κλείνουμε λίγο πιο δίπλα με πρωτάθλημα Νορβηγίας, εκεί όπου για τη 17η αγωνιστική η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Σάντεφιορντ. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη γηπεδούχο να είναι μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 18 και τη φιλοξενούμενη στην τελευταία θέση με 16. Η άμυνα είναι αυτό που τις έχει πληγώσει αμφότερες, καθώς είναι οι χειρότερες ομάδες της κατηγορίας σε αυτό τον τομέα με 32 και 28 γκολ παθητικό αντίστοιχα. Από την άλλη, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι καμία άλλη ομάδα έως την 6η θέση δεν έχει καλύτερη επίθεση από αυτές (24 γκολ ενεργητικό η καθεμία). Προφανώς πρόκειται για ομάδες με τη λογική «όσα βάλουμε κι όσα φάμε», κάτι που δε θα αλλάξει και σήμερα. Ειδικά με την Σάντεφιορντ να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και με την προοπτική να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας μετά από καιρό. Θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.10 του Pamestoixima.gr.

Βέλγιο – Jupiler Pro League – 04/08/2024 14:30

Αντβέρπ – Άντερλεχτ

Under 2,5

2,10

Σουηδία – Allsvenskan – 04/08/2024 15:00

Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ

1 & Over 1,5

2,02

Νορβηγία – Eliteserien – 04/08/2024 18:00

Σάρπσμποργκ – Σάντεφιορντ

Over 3,5

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like