Αρχική » Τεσσάρα για τον διπρόσωπο Ολυμπιακό με φρέσκο αίμα!

Τεσσάρα για τον διπρόσωπο Ολυμπιακό με φρέσκο αίμα!

by admin

Στο μυαλό του κόουτς:
Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Στο τέρμα ήταν ο Αναγνωστόπουλος, στο κέντρο της άμυνας Άμπι και Κουτσίδης, ενώ Κοστίνια και Αποστολόπουλος ήταν τα μπακ. Στα χαφ μετακινήθηκε ο Ρέτσος, που είχε τον Μουζακίτη στο πλευρό του, ενώ ο Παπακανέλλος συμπλήρωνε την τριάδα. Στα «φτερά» ήταν Ζ. Μαρτίνς και Μασούρας, ενώ στην κορυφή ο Γιάρεμτσουκ.

Το ματς
Πιο «ζεστή» εμφανίστηκε η Τερνάνα στο ξεκίνημα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο καλές στιγμές. Από σέντρα-σουτ του στο 2’, ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία, ενώ τρία λεπτά μετά ο Φεράντε ξεχάστηκε από την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά αστόχησε με κεφαλιά.

Οι Πειραιώτες δεν πατούσαν καλά στο πρώτο διάστημα του αγώνα, έχοντας έλλειψη χημείας, αλλά σταδιακά έστρωσαν και στην πρώτη τους καλή στιγμή παραλίγο να ανοίξουν το σκορ και ενώ η σέντρα του Κοστίνια λίγο πριν απομακρύνθηκε προ του Γιάρεμτσουκ. Στο 21’ ο Μασούρας έφυγε κάθετα, εκτέλεσε με το αριστερό, με τον Φράνκι να βρίσκει λίγο την μπάλα, που κατέληξε εκτός, αφού βρήκε στο αριστερό δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά ο διεθνής άσος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής και το σουτ του έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Μέχρι την ανάπαυλα, δεν είχε ουσιαστικά κάποια καλή στιγμή η αναμέτρηση, με την Τερνάνα να φτιάχνει υποψία φάσης στο 31’, όταν ο Τσιτσερέλι μπούκαρε από τα αριστερά, αλλά ο Άμπι απομάκρυνε μετά το γύρισμά του.

Περισσότερα σε λίγο…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like