Αρχική » Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 επί της Πετροκούμπ και να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ – ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ζίμπρου» (10.500), Κισινάου.
  • Διαιτητής: Φεντάγι Σαν.
  • Πρώτο ματς: ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ 1-0.
  • Τρεις ήττες, και μάλιστα όλες με 1-0, μετρά σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε κυπριακές ομάδες η Πετροκούμπ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε στο πρώτο ματς για πρώτη φορά ομάδα από τη Μολδαβία.

Ρεπορτάζ Πετροκούμπ

Δεν έπαιξε άσχημα και αδικήθηκε από την ήττα στον πρώτο αγώνα, όμως όπως και να’ χει καλείται να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Το ματς κρίθηκε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρκίνιος στο 38’, η οποία πιστοποίησε τη μέχρι τότε ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ. Έκτοτε η Πετροκούμπ κυριάρχησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Stat attack: Σε 15 από τα τελευταία 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Καμία διαφοροποίηση για την ομάδα του Μάρτιν, που μάλλον θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμαλενέα – Μπορς, Μούντρατς, Ντουανλά – Ζαρντάν, Λούνγκου, Αμπάγκνα, Σ. Πλάτιτσα – Άμπρος, Πούσκας, Μ. Πλάτιτσα.

Ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ

Στηρίχθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και άντεξε στο δεύτερο, για να κερδίσει με 1-0 την Πετροκούμπ στο Γ.Σ.Π. και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι του Μαρκίνιος στο 38’, το οποίο ήταν και το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Από το γκολ και μετά ο ΑΠΟΕΛ οπισθοχώρησε κι οι Μολδαβοί άρχισαν να γίνονται απειλητικοί. Η αστοχία τους κι ο Μπέλετς συνέβαλαν στο να παραμείνει το 1-0 και να δώσει τον πρώτο λόγο στους πρωταθλητές Κύπρου.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία έντεκα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Ντβάλι που στο πρώτο ματς έμεινε εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Σούσιτς, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Κουιντίγια – Εντονγκαλά, Τεχέρα, Κοσταντίνοφ – Δώνης, Μαρκίνιος, Ντράζιτς.

Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ προγνωστικά

Ποιοτικά οι Κύπριοι υπερέχουν και γι’ αυτό άλλωστε κατάφεραν να κερδίσουν στο γήπεδό τους, παρότι πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση. Στόχος τους πλέον να μη χάσουν απέναντι σε μια ομάδα που μετρά μόλις τρεις νίκες εντός έδρας στην ευρωπαϊκή ιστορία της. Χάνει σε δυναμική και λόγω του ότι δεν παίζει στη φυσική της έδρα η Πετροκούμπ, οπότε το έργο της γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Θα πάρουμε το combo Χ2 & under 3,5 στο 1.83 της Novibet, δεδομένου ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία για να τελειώσει τη δουλειά εντός 90λέπτου.

Champions League – 30/07/2024 20:00

Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ

Χ2 & under 3,5

1,83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like