Αρχική » Αυτή είναι η παρέα του Λιάγκα στις διακοπές του! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Αυτή είναι η παρέα του Λιάγκα στις διακοπές του! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Τις καλοκαιρινές διακοπές του συνεχίζει να απολαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο ο οποίος είχε και επισκέψεις στο νησί.

Μετά το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στην Τήνο που είναι και το αγαπημένο του νησί, καθώς πηγαίνει κάθε καλοκαίρι εκεί, μιάς και έχει το εξοχικό του.

Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή βρέθηκαν τα παιδιά του, Γιάννης και Δημήτρης, για να περάσουν μαζί ποιοτικό οικογενειακό χρόνο, ωστόσο τώρα έφτασε στο νησί και νέα… παρέα για τον Λιάγκα.

Ο λόγος για τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό κάτι μέσω ανάρτησης, η ίδια τις τελευταίες ώρες δημοσιεύει

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον έχει άλλη παρέα στο πλευρό του. Ο λόγος για την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά. Η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες της είτε από την παραλία είτε από τα μέρη που πηγαίνει για φαγητό, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία της, κάτι που κινεί τα βλέμματα, μιάς και οι δυο τους προσπαθούν να μην έρχονται στο προσκήνιο συνεχώς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like