Αρχική » Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν, απέναντι στην κυπελλούχο Βουλγαρίας, Μπότεφ Πλόβντιβ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ο.Α.Κ.Α.» (75.000), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ντάβιντ Φούξμαν.
  • Τρεις νίκες και πέντε ήττες μετρά απέναντι σε ομάδες από τη Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός, ενώ η Μπότεφ έχει ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια της κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Σε έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με βουλγαρικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5, ενώ και στα δύο ματς της Μπότεφ με ελληνικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μια απογοητευτική χρονιά σώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού με γκολ του Βαγιαννίδη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Άρη και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι οι «πράσινοι» πήραν το τρόπαιο και το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είχαν απολογισμό 2-1-1, κερδίζοντας την ΑΕΚ Λάρνακας (3-1) και τη Μακάμπι Νετάνια (1-0), μένοντας στο 0-0 με την Πάφο και χάνοντας με 1-0 από την Μπραουνσβάιγκ. Μεταγραφικά κυρίως διατήρησε παίκτες που βρίσκονταν ήδη στο ρόστερ ως δανεικοί, και πρόσθεσε τους Ίνγκασον, Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς (που ήταν ήδη κλεισμένος).

Stat attack: Έχει ηττηθεί σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα οι τραυματίες Ιωαννίδης και Μάγκνουσον, καθώς και ο Πέρεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς – Μαξίμοβιτς, Βιλένα – Μαντσίνι, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Σπόραρ.

Ρεπορτάζ Μπότεφ Πλόβντιβ

Έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τη Μάριμπορ, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας. Κέρδισε με 2-1 στο πρώτο ματς στη Φιλιππούπολη και παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση μένοντας πίσω στο σκορ νωρίς στη ρεβάνς της Σλοβενίας, η Μπότεφ με ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, με αποτέλεσμα η κυπελλούχος Βουλγαρίας να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Ακολούθησε νίκη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με 3-1 στην έδρα της Μπότεφ Βράτσα.

Stat attack: Και στα τρία φετινά επίσημα ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τσέρνεφ και Νικόλοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ιγκόνεν – Ουκάκι, Ταμ, Κόντε, Γιορντάνοφ – Καραμπέλιοφ, Περέρα – Νουατσούκου, Ποπόφ, Ίλιεφ – Ούτζα.

Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ προγνωστικά

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για να νικήσει απόψε, αλλά και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Όμως η Μπότεφ έδειξε μέταλλο απέναντι σε ένα ποιοτικότερο σύνολο από την ίδια όπως είναι η Μάριμπορ, παίζοντας μάλιστα ατρόμητο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δείχνει γενικώς μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα και έχει ρυθμό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην άμυνα των «πρασίνων». Θα πάρουμε το αμφίτερμα στο 1.93 της Stoiximan.

Europa League – 25/07/2024 21:00

Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ

Goal/goal

1,93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like