Αρχική » Εύκολη πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια – Koubanezos.gr

Εύκολη πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια – Koubanezos.gr

by admin

Καλημέρα φίλοι μου, Τετάρτη 24 Ιουλίου σήμερα και απόψε πέφτουν στην ευρωπαϊκή μάχη οι ελληνικές ομάδες.

Έτσι, αποφασίσαμε να τις… τιμήσουμε, οι αποδόσεις είναι μικρές, αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς, υπάρχει προοπτική για κέρδος στο τέλος της βραδιάς.

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Το πρώτο παιχνίδι είναι του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς της Βοσνίας. Θεωρώ πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι απλά τεράστια, οι γηπεδούχοι πήραν το πρωτάθλημα και θέλουν να μπουν στους ομίλους του Champions League.

ΑΕΚ – Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες
Το δεύτερο παιχνίδι είναι και αυτό με ελληνικό στοιχείο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ίντερ Κλουμπ και θεωρώ πως θα κυνηγήσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Να πούμε σε όσους δεν ξέρουν πως η ΑΕΚ πωλήθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για μία νέα, δυνατή εποχή, και πριν λίγες μέρες έκλεισε τον τεράστιο παίκτη Έρικ Λαμέλα. Όταν ξεκινάς την θητεία σου με τέτοιες μεταγραφές και βλέπεις να βγαίνει μια υγεία προς τα έξω, τότε καταλαβαίνεις πολλά.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα από την Ανδόρρα, η διαφορά είναι τεράστια και οι γηπεδούχοι θεωρώ πως θα καθαρίσουν την πρόκριση κάτι… παραπάνω από εύκολα, μέσα τους με το γήπεδο να βράζει.

Διάβασε το πλήρες άρθρο του Αριστοτέλη Παναγιωτόπουλου στο PS Blog!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like