Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Έναρξη σεζόν με διπλασιασμό

Προγνωστικά Κληματσούδας: Έναρξη σεζόν με διπλασιασμό

by admin

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα απόψε στη Θεσσαλονίκη και ο Κληματσούδας διπλασιάζει.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το Euro 2024 ολοκληρώθηκε και μόλις δέκα ημέρες αργότερα εκκινεί η νέα σεζόν με τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Καλή ευρωπαϊκή χρονιά

Όπως αναφέρω και στον μεσότιτλο, καλή ευρωπαϊκή χρονιά να έχουμε. Για όλες τις ελληνικές ομάδες. Επιτυχίες εύχομαι σε όλες και ταμεία φυσικά για εμάς.

Έναρξη σεζόν με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους Βόσνιους της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Μία ομάδα που πρώτη φορά την ακούω και πιθανώς να μην την βρω μπροστά μου ποτέ ξανά. Χαρακτηριστικό της ποιότητάς της το σετ των αποδόσεων, με τον άσο στο… μηδαμινό 1.10. Η απόλυτη αλήθεια…

Είδα το παιχνίδι του προηγούμενου γύρου, ανάμεσα στους Βόσνιους και τους Αλβανούς της Εγκνάτια. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ «κλωτσάει» ποδοσφαιρικά, δεν «μασάει» και μαζεύει κάρτες. Λίγο το στυλ της, λίγο η διαφορά ποιότητας, βγήκε ο διπλασιασμός.

Over 2,5 κάρτες για τους φιλοξενούμενους, ένα γκολ στο ημίχρονο και δύο γκολ γενικά, μας φτάνουν στον διπλασιασμό.

Champions League – 24/07/2024 20:30

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Μπόρατς Μπάνια Λούκα Over 2,5 κάρτες & Over 1,5 & Over 0,5 ημίχρονο

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like