Αρχική » Τσανάκας: «Εντείνονται οι επαφές για Ποντένσε, είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει μαζί του»

Τσανάκας: «Εντείνονται οι επαφές για Ποντένσε, είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει μαζί του»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την παραμονή του Ελ Κααμπί στην ομάδα, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει κάποια θέματα ο Ολυμπιακός, αλλά για ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το πάει πολύ καλά ο σύλλογος. Έκλεισε και το θέμα του Ελ Κααμπί, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες και είχε προτάσεις. Περιμέναμε το οριστικό, αλλά έκανε μεγάλη υπέρβαση ο Ολυμπιακός για να τον κρατήσει. Είναι κοντά στα 5,5 με 5,6 εκατ. ευρώ τη διετία, με τα μπόνους να είναι επίτευξης στόχων (γκολ, ασίστ, κατάκτησης τίτλων) που μπορεί να φτάσουν 2,7-2,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχουν δοθεί την τελευταία 20ετία στον Ολυμπιακό και φυσικά στο ελληνικό συμβόλαιο. Μιλάμε για τριπλασιασμό των αποδοχών του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από την άλλη, όμως ήταν και δίκαιο με τη χρονιά που έκανε, ενώ είχε ζητήσει την παραμονή του ο Μεντιλίμπαρ. Ο παίκτης νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από Ισπανία και Ιταλία, αλλά τίποτα χειροπιαστό. Δεν το έκανε χαριστικά. Το έκανε επειδή ήθελε να μείνει και πλέον ο Ολυμπιακός δεν έχει το μπάι-άουτ να τον αγχώνει. Τώρα όποιος θέλει ας έρθει να τον πάρει…», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι πολύ ενεργός ο Ολυμπιακός και στρέφεται στην περίπτωση Ποντένσε, όπως υπάρχει και ο Όρτα, ενώ θα πάει και για άλλον εξτρέμ το επόμενο διάστημα η ομάδα. Η Μπράγκα δεν πέφτει εύκολα από τα 5,5 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως θα τραβήξει ιδιαίτερα. Την ίδια ώρα φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις με τον Ποντένσε, αλλά πλέον εντείνονται οι διαπραγματεύσεις. Μειώνεται η απόσταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς, μετά από επιθυμία και του Πορτογάλου και γίνεται προσπάθεια να τον κρατήσει η ομάδα».

Ακούστε τι άλλο είπε στο απόσπασμα

Α

ΠΗΓΗ

You may also like