Αρχική » Άαρχους – Μίντιλαντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άαρχους – Μίντιλαντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με το «δεξί» θέλουν να μπουν Άαρχους και Μίντιλαντ στη νέα σεζόν, στο ματς με το οποίο ξεκινά η Superligaen 2024-25.

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Τσέρες Παρκ» (19.433), Άαρχους.
  • Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ.
  • Σε φιλικό: Μίντιλαντ – Άαρχους 4-0.
  • Η Μίντιλαντ έχει απολογισμό 4-1-0 στα τελευταία πέντε επίσημα ματς απέναντι στην Άαρχους.
  • Εκτός έδρας η Μίντιλαντ έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια κόντρα στην Άαρχους.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Άαρχους

Δεν έκανε κάποια ιδιαίτερα καλή χρονιά, μένοντας μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, και τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Έμεινε στο -12 από την κορυφή από την κανονική διάρκεια και τελείωσε τα πλέι-οφ με διαφορά 19 βαθμών, καθώς με εξαίρεση τις δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές είχε δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Έκανε δύο σημαντικές μεταγραφές, αποκτώντας τον 19χρονο σέντερ φορ Γκιαμφί και τον γκολκίπερ Βάλστεντ.

Stat attack: Δέχτηκε γκολ στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος την περσινή σεζόν.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Μόλγκαρντ, Άνκερ, Ντούελουντ, Σέρα και Γιάκομπ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Βάλστεντ – Ντάλσγκαρντ, Τινγκάγκερ, Αμπιού – Μπεΐμο, Μάντσεν, Πόουλσεν, Λινκς, Μπαχ – Μόρτενσεν, Άντερσον.

Ρεπορτάζ Μίντιλαντ

Σε μια απίστευτα δραματική σεζόν η Μίντιλαντ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Δανίας έπειτα από μία πολύ επεισοδιακή τελευταία αγωνιστική. Παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την αδιάφορη Σίλκεμποργκ, το 3-3 της έδωσε τον τίτλο λόγω της ήττας της Μπρόντμπι από την επίσης αδιάφορη Άαρχους με 3-2 εντός έδρας. Μεταγραφικά έκανε κινήσεις ουσίας, με πιο σημαντικές τις προσθήκες των Μπούκσα, Ασκίλντσεν και Καστίγιο.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για την προηγούμενη σεζόν επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5, ενώ σε τρία από αυτά σημειώθηκαν over 4,5 τέρματα.

Απουσίες: Εκτός οι Γκουέ-Σουνγκ Τσο και Μαρόνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλαφσον – Άντερσον, Ζουνίνιο, Μπεχ, Παουλίνιο – Μπρινχίλντσεν, Καστίγιο, Τσαρλς, Σόρενσεν – Μπούκσα, Φρανκουλίνο.

Άαρχους – Μίντιλαντ προγνωστικά

Στην έδρα της δυνατής Άαρχους δοκιμάζεται για την πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ, στην έναρξη της σεζόν 2024-25. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δυνατή προϊστορία κόντρα στην σημερινή τους αντίπαλο και υπερτερούν ποιοτικά. Παρά τους κινδύνους που έχει πάντα η πρώτη αγωνιστική, στο 2.18 της Stoiximan αξίζει να τους στηρίξουμε επιλέγοντας το διπλό.

Δανία – Superliga – 19/07/2024 19:00

Άαρχους – Μίντιλαντ

2

2,18

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like