Αρχική » Τσανάκας: «Aπασχολεί ο Γουίλιαν Ρότσα τον Ολυμπιακό – Ανέβηκε η προσφορά για Βέλντε και τα δεδομένα για Μπρέιθγουεϊτ»

Τσανάκας: «Aπασχολεί ο Γουίλιαν Ρότσα τον Ολυμπιακό – Ανέβηκε η προσφορά για Βέλντε και τα δεδομένα για Μπρέιθγουεϊτ»

by admin

Την περίπτωση του Γουίλιαν Ρότσα εξετάζει ο Ολυμπιακός όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως ανέφερε, ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που παίζει ως στόπερ, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι για τη θέση του δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα για ακόμη έναν χρόνο.

Σχετικά με την περίπτωση του Βέλντε ο Γιώργος Τσανάκας τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στην Λεχ Πόζναν για την απόκτησή του, δίνοντας πια κάτι παραπάνω από τέσσερα εκατομμύρια για έναν παίκτη που θέλει ο Μεντιλίμπαρ.

Τέλος υποστήριξε ότι ο Μπρεϊθγουέιτ απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο παίκτης αρέσει στον προπονητή της ομάδας καθώς είναι ένας επιθετικός που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του με Ελ Κααμπί. «Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει προταθεί εδώ και μέρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είναι τόσο προχωρημένη η κατάσταση όπως την παρουσίαζουν από χθες τα ισπανικά δημοσιεύματα», τόνισε.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like