Αρχική » Survivor: Πρώην παίκτης είπε «όχι» σε μυθική πρόταση! – Koubanezos.gr

Survivor: Πρώην παίκτης είπε «όχι» σε μυθική πρόταση! – Koubanezos.gr

by admin

Ένας άλλοτε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε πρόταση με πολύ καλή μισθοδοσία για τη νέα σεζόν, όμως την απέρριψε.

Το Survivor θα βρεθεί κανονικά και τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όμως θα έχει τεράστιες αλλαγές και οι δυο αφορούν τη διαδικασία αποχώρησης που θα περιέχει και αγωνιστική δράση μαζί με την ψηφοφορία του κοινού, ενώ παράλληλα η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Στο θέμα των ημερών όμως που προέκυψε, το ριάλιτι επιβίωσης αναζητά τους επόμενους παίκτες του για τη νέα χρονιά και ήδη… έπεσαν τα πρώτα τηλεφωνήματα, με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μόνος σίγουρος.

Ωστόσο, η παραγωγή προσπάθησε να φέρει ακόμη ένα μεγάλο όνομα, το οποίο όμως αρνήθηκε και έφερε τροποποιήσεις στα πλάνα του Ατζούν. Η πρόταση αυτή δεν ήταν επίσημη, αλλά είχε τη μορφή κρούσης, καθώς δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει Survivor All Star 2, όπου θα αναφερθούν αρκετά… καυτά ονόματα επιπλέον.

Έτσι, η παραγωγή επικοινώνησε με την πλευρά του Τζέιμς Καφετζή και η απάντησή του ήταν αρνητική, ακόμα και σε βελτιωμένη οικονομική πρόταση της τάξεως των 15.000 ευρώ ανά εβδομάδα, κάτι που φαίνεται πως δεν… άρεσε στην παραγωγή που δεν αναμένεται να κάνει επίσημη «κρούση».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like