Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: To Under του διπλασιασμού!

Προγνωστικά μπάσκετ: To Under του διπλασιασμού!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δοκιμές στην άμυνα και… Under!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από τα προολυμπιακά τουρνουά που διεξήχθησαν, σειρά έχουν τα τελευταία φιλικά παιχνίδι των ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Εθνική μας ομάδα θα βρίσκεται εκεί και στο τελευταίο της φιλικό ματς, αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη το ανταγωνιστικό Πουέρτο Ρίκο (16/07, 21:30). Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι» του, κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Παρισιού, εκεί όμως που για να διακριθεί πρέπει να… ανέβει γολγοθά, καθώς βρίσκεται σε όμιλο με μεγαθήρια όπως είναι ο Καναδάς, η Ισπανία και η Αυστραλία. Στο Προολυμπιακό τουρνουά, η «γαλανόλευκη» φάνηκε σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες και στον τελικό ξεπέρασε εύκολα με 80-69 το εμπόδιο της Κροατίας μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο ΣΕΦ.

Από την άλλη μεριά, οι Πουερτορικανοί έγραψαν ιστορία, καθώς στον τελικό του Προολυμπιακού, επικράτησαν με 79-68 επί της Λιθουανίας, την οποία άφησαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα… ονειρεύονται μια καλή πορεία στο Παρίσι, ωστόσο στον όμιλό τους έχουν το Νότιο Σουδάν, τη Σερβία και την… τρομακτική ομάδα των ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, με τον Χοσέ Αλβαράδο των Πέλικανς να πρωταγωνιστεί και στις δυο μεριές του γηπέδου για την πατρίδα του.

Η Εθνική μας ομάδα έχει δείξει πως αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ, όμως σίγουρα ο κόουτς Σπανούλης δεν θα θέλει να… κουράσει ιδιαίτερα τους παίκτες του λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στη Γαλλία. Θεωρώ πως θα υπάρξουν αρκετές δοκιμές σε πολλά σχήματα για την Εθνική μας ομάδα, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμάσει κάποια πράγματα ενόψει του δύσκολου ομίλου που έχει μπροστά της. Το Πουέρτο Ρίκο παίζει κάθε φορά το μπάσκετ του με αρκετά σουτ τριών πόντων, κάτι που θα προσπαθήσει να σταματήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έτσι, κατέληξα στην επιλογή του Under 166,5 πόντων στο ματς σε απόδοση 2.04.

Φιλικός Αγώνας – 16/07/2024 21:30

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Under 166,5

2,04

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like