Αρχική » Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην απογοητευτική Γκέτεμποργκ.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Tele2 Arena» (30.000), Στοκχόλμη.
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 101 ακόμα φορές, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τη Χάμαρμπι να μετρά 30 νίκες, την Γκέτεμποργκ 44 ενώ 27 φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες.
  • Ρεκόρ 21-16-13 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τη Χάμαρμπι στο πρωτάθλημα, με γκολ 90-74.
  • Χωρίς διπλό η Γκέτεμποργκ στην έδρα της Χάμαρμπι από το 2015 στο πρωτάθλημα, με έξι νίκες για τους γηπεδούχους και δύο ισοπαλίες έκτοτε.
  • Τέσσερα διαδοχικά «2-3 γκολ» στα παιχνίδια τους στο γήπεδο της Χάμαρμπι.

Ρεπορτάζ Χάμαρμπι

Δεν γύρισε ιδανικά από τη διακοπή ενός και πλέον μήνα. Έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΓΚΑΪΣ, έχοντας τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Διαφορετική η εικόνα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, απείλησαν κι έφτασαν κοντά στο 1-0, όμως η Χάμαρμπι σώθηκε από το δοκάρι. Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι δίχως ήττα, όμως ταυτόχρονα διεκόπη σερί τριών νικών (3-1-0). Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο δρόμο ενώ μπροστά στο «καυτό» κοινό της ανεβάζει στροφές, τρέχοντας σερί 5-0-1 φέτος, σκοράροντας πολύ πιο εύκολα.

Stat attack: Έξι over 2,5 στα ισάριθμα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. Τα τέσσερα είχαν και goal/goal.

Απουσίες: Τραυματίες παραμένουν οι Βίντερ και Φένγκερ. Απέκτησε τον Κανγκά από τη Λεβερκούζεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντόβιν – Σκόγκλουντ, Κουρτουλούς, Βάγκιτς, Πίνας – Χάμαρ, Τεκιέ – Γιόγανσον, Μπεσάρα, Τουρέ – Γκιούλ.

Ρεπορτάζ Γκέτεμποργκ

Με το… αριστερό το ντεμπούτο του Στέφαν Μπίλμπορν στην τεχνική της ηγεσία, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βέρναμο, που μέχρι τότε αγνοούσε τις εντός έδρας νίκες! Δεν ήταν άσχημη η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, είχε μάλιστα και δοκάρι. Μπήκε κοιμισμένη στο δεύτερο 45λεπτο και μέχρι το 57’ είχε προλάβει να δεχθεί ήδη δύο γκολ. Είχε τις στιγμές για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, όμως δεν τα κατάφερε. Ο κίνδυνος υποβιβασμού παραμένει πάντα μεγάλος, με τους 14 βαθμούς ύστερα από τα 13 πρώτα παιχνίδια να κρίνονται λίγοι. Ιδιαίτερο ματς για τον νέο της προπονητή, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα στην οποία βρισκόταν από το 2017 μέχρι το 2021 και μαζί της πανηγύρισε ένα Κύπελλο (2021).

Stat attack: Τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Τα τρία και με goal/goal.

Απουσίες: Τραυματίες παραμένουν οι Γιόχανσον, Καρνέιλ, Αμπντουλαχί και Ντάλμπεργκ. Παρελθόν αποτελούν οι Γιαλκουγιέ και Μπενέντικσον. Παράλληλα, απέκτησε τον Έρλινγκμαρκ από τον Ατρόμητο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπισεσάρι – Χάουζνερ, Σβένσον, Κάρλεν, Βεντ – Θόρτναρσον, Όλσον, Καέντ – Σάντος, Πέτερσον, Νόρλιν.

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ προγνωστικά

Ανεβάζει στροφές μπροστά στον κόσμο της η Χάμαρμπι κι έχει σωστά τον πρώτο λόγο στα σετ των αποδόσεων. Ο άσος του 1.94 από τη Novibet είναι αποδεκτός, κόντρα σε μια ομάδα που παραπαίει αγωνιστικά, ενώ στο δρόμο… χάνεται. Παρά την ιδιαιτερότητα με την επιστροφή του Μπίλμπορν στην «Tele2 Arena», δεν πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

  • Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια η Χάμαρμπι, ορμώμενη από την υποστήριξη του κόσμου της. Το να σημειωθεί ένα γκολ πριν το 20:00, παίζει στο 2.25 στη Novibet.

Σουηδία – Allsvenskan – 15/07/2024 20:00

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ

1

1,94

Σουηδία – Allsvenskan – 15/07/2024 20:00

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ

Γκολ μέχρι το 20:00

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like