Αρχική » Καναδάς – Ουρουγουάη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Καναδάς – Ουρουγουάη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό και συναρπαστικό Copa America ψάχνουν στον τελικό της… παρηγοριάς ο Καναδάς με την Ουρουγουάη.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μπανκ οφ Αμέρικα Στάντιουμ», (74,500), Σάρλοτ
  • Διαιτητής: Αλέξις Ερέρα
  • Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί μόλις μια φορά αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία η Ουρογουάη επικράτησε με 2-0.
  • Ο Καναδάς έχει επιβεβαιώσει σε κάθε ματς μέχρι στιγμής το Under 2,5 στη φετινή τελική φάση του Copa America.

Ρεπορτάζ Καναδά

Μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρείται η πορεία του Καναδά στη διοργάνωση, καθώς η ομάδα του Τζέσι Μαρς… τρύπησε το ταβάνι της φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά και τώρα στοχεύει σε μια διάκριση, όπως είναι αυτή της τρίτης θέσης για να γράψει ιστορία. Στα ημιτελικά, οι Καναδοί ήταν σαφώς κατώτεροι από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή και έφτασαν δικαίως στην ήττα με 2-0 και έχοντας αναδείξει μόλις ως κορυφαία φάση αυτή του Τζόναθαν Ντέιβιντ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Stat attack: Έχει επιβεβαιώσει σε όλα τα ματς της τελικής φάσης το Under 2,5 γκολ και έχει επιβεβαιώσει επίσης επτά φορές στα τελευταία του οκτώ ματς το No/Goal.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Μπιουκάναν

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κρεπό – Τζόνστον, Μπομπίτο, Κορνέλιους, Αχμέντ – Λαριέα, Κονέ, Εουστάκιο, Σάφελμπεργκ – Ντέιβιντ, Λάριν.

Ρεπορτάζ Ουρουγουάης

Μετά από έναν ημιτελικό με… μεγάλη ένταση, η Ουρουγουάη ηττήθηκε με το ισχνό 1-0 από την Κολομβία και δεν κατάφερε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του θεσμού παρά την καλή πορεία που είχε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές, ενώ δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, κάτι που της έριξε την ψυχολογία. Σε όλο το δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Μουνιός, όμως δεν αξιοποίησε τους χώρους της και τώρα θα παλέψει για την τρίτη και «πικρή» θέση.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία της δέκα ματς το No/Goal.

Απουσίες: Εκτός είναι ο τιμωρημένος Βαρέλα, ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο Ρόναλντ Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ροσέτ – Νάντες, Ολιβέρα, Χιμένες, Βίνα – Ουγκάρτε, Βαλβέρδε – Πελίστρι, Ντε Αρασκαέτα, Μ. Αραούχο – Σουάρες.

Καναδάς – Ουρουγουάη προγνωστικά

Ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά για την Ουρουγουάη σίγουρα δεν ήταν και ο καλύτερος, με αποτέλεσμα η ψυχολογία της ομάδας να είναι λίγο πεσμένη. Ο Καναδάς έχοντας ήδη κάνει τρομερή πορεία στη διοργάνωση θα ψάξει να κλείσει θετικά τη χρονιά και δεν θα μας κάνει εντύπωση να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες από την αρχή. Η ποιότητα της Ουρουγουάης σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και έτσι καταλήγουμε στην combo επιλογή του Goal/goal και Over 2,5 στην τιμή του 2.18.

Copa America – 14/07/2024 03:00

Καναδάς – Ουρουγουάη

Goal/goal & Over 2,5

2,18

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like