Αρχική » Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η αναμέτρηση της Σάρπσμποργκ με την Ρόζενμποργκ ξεχωρίζει από το κουπόνι της Παρασκευής με το ματς που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Eliteserien.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σάρπσμποργκ Στάντιον», (4.900), Σάρπσμποργκ.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Χίγκραφ.
  • Η Σάρπσμποργκ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς.
  • Η Ρόζενμποργκ έχει απολογισμό 2-2-1 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς με την Σάρπσμποργκ.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Σάρπσμποργκ

Πήρε μεγάλη ανάσα με τη νίκη της στην έδρα της Χάουγκεσουντ, η οποία ήρθε με αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Για ένα ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, λόγω κόκκινης του Λίσετ για τους γηπεδούχους στο 45’. Ωστόσο, η Σάρπσμποργκ έμεινε πίσω στο σκορ στο 68’, κινδυνεύοντας να υποστεί την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της. Τελικά, ο Μπέργκετ έγινε ο ήρωας της ομάδας σκοράροντας δύο φορές (79’, 90+6’) και δίνοντας πολύτιμη νίκη στην Σάρπσμποργκ, η οποία παρέμεινε προτελευταία αλλά έφτασε τους 13 βαθμούς, όσους έχει κι η Χάουγκεσουντ.

Stat attack: Μετράει οκτώ σερί goal/goal & over 2,5, με το over 3,5 να επιβεβαιώνεται σε έξι από αυτά τα ματς.

Απουσίες: Τραυματίες είναι οι Όντεγκαρντ, Σάντμπεργκ και Τίμπλινγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίλιτς – Κρίστιανσεν, Κάσας, Τέμπο Ουτσένα, Χιμ – Γ. Άντερσεν, Γιόχανσεν – Βίχνε, Σερ, Οριασέτερ – Μπέργκετ.

Ρεπορτάζ Ρόζενμποργκ

Ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε με 2-1 την Οντς, για να φτάσει τους 17 βαθμούς και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής για τη Ρόζενμποργκ ήταν ο Νίπαν, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 26’ και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Χένρικσεν στο 38’. Οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν στο 81’ και έφυγαν με άδεια χέρια από το Τρόντχαϊμ, με τη Ρόζενμποργκ έτσι να ξεφεύγει στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού και να παραμένει στο -8 από την τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Stat attack: Το goal/goal επιβεβαιώθηκε στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Αουγκούστινσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τάνγκβικ – Κόρνικ, Χένρικσεν, Γένσεν, Ρεϊτάν – Βάαναεν, Τάγκσετ, Νίπαν – Μπρόχολμ, Ρεϊτάν-Σούντε, Χολμ.

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Ματς αρκετά απρόβλεπτο μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν την απαραίτητη σταθερότητα. Καλύτερη η Ρόζενμποργκ πάντως, σε σχέση με την Σάρπσμποργκ που έχει χάσει έξι από τα τελευταία οκτώ επίσημα ματς της. Αμφότερες βέβαια μας προσφέρουν ματς γεμάτα γκολ και λόγω της αποτελεσματικότητάς τους επιθετικά, αλλά και της αρκετά ασταθούς άμυνάς τους. Δύσκολα κι εδώ δε θα ξεφύγει το σκορ, γι’ αυτό θα πάμε με το over 3,5 στο 2.25 του Pamestoixima.gr.

Νορβηγία – Eliteserien – 12/07/2024 20:00

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ

Over 3,5

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like