Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ στο 2.02!

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ στο 2.02!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά στοιχήματος από το Euro και ποντάρει στην αναμέτρηση της Ολλανδία με την Αγγλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στέλνει την οικοδέσποινα σπίτι της!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Συνεχόμενα ταμεία, σε έναν μήνα που κινήθηκε ανάμεσα σε Euro και Προολυμπιακό Τουρνουά. Μας πλήρωσε ο Παπανικολάου προχθές και επιστρέφουμε στη μπαλίτσα. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ποντάρω στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2024.

Απόψε συγκρούονται δυο διαφορετικές περιπτώσεις ομάδων, με φόντο τον μεγάλο τελικό. Ξεκινάω από την Ολλανδία. Σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε μέχρι στιγμής, αλλά έχει φτάσει δίκαια ως εδώ. Πέρασε τρίτη από τον όμιλο, ήταν τυχερή στην πρώτη διασταύρωση και προκρίθηκε με ένα άνετο 3-0 επί της Ρουμανίας. Ωστόσο, στον προημιτελικό με την Τουρκία τα χρειάστηκε. Βέβαια, είναι μια ποιοτική ομάδα, σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε έξι λεπτά.

Από την άλλη έχουμε αυτούς που… το πηγαίνουν σπίτι τους σε κάθε διοργάνωση. Τι να πει κανείς για αυτή την Αγγλία. Νομίζω μία φράση την αντιπροσωπεύει: Δεν βλέπεται! Τι να αναλύσω; Την προβληματική εικόνα στη φάση των ομίλων; Την πρόκριση στα χασομέρια επί της Σλοβακίας ή την πρόκριση στα πέναλτι επί της Ελβετίας;

Στοιχηματικά δεν προκύπτει ο φαβοριτισμός των Άγγλων. Το μόνο που μπαίνει στην άλλη μεριά της ζυγαριάς είναι οι προσωπικότητες που διαθέτουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ολλανδοί υστερούν. Δεν βρίσκω λοιπόν κανέναν λόγο για να μην ποντάρω στην πρόκριση της Ολλανδίας, σε απόδοση αουτσάιντερ… έστω και οριακό!

Εξαιρετικές είναι και οι ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στον πιο φορμαρισμένο επιθετικό των Ολλανδών, τον Χάκπο. Το γκολ του πληρώνει σε απόδοση 4.00 και σίγουρα αξίζει μια ζαριά!

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Πρόκριση Ολλανδία

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like