Αρχική » Ισπανία – Γαλλία: Οι αποδόσεις του πρώτου ημιτελικού

Ισπανία – Γαλλία: Οι αποδόσεις του πρώτου ημιτελικού

by admin

Δείτε τις αποδόσεις του ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανία και στη Γαλλία, λίγο πριν τη σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι του Μονάχου.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο πρώτος ημιτελικό του Euro, φέρνει ένα παραδοσιακό ντέρμπι στις οθόνες μας! Ισπανία και Γαλλία ρίχνονται στη μάχη για ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου και στην “Αλιάντς Αρίνα” περιμένουμε ματσάρα αντάξια των ονομάτων τους!

Η Ισπανία έχει εντυπωσιάσει στο τουρνουά, παίζοντας την καλύτερη μπάλα! Πέρασε για… πλάκα τον όμιλο, κάνοντας το τρία στα τρία κόντρα σε Ιταλία, Κροατία και Αλβανία. Μάλιστα, ήταν η μόνη που κατάφερε να κερδίσει όλα τα παιχνίδια του γκρουπ! Ακολούθησε το 4-1 επί της Γεωργίας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα προημιτελικά πέρασε το εμπόδιο της Γερμανίας. Ήταν η πρώτη φορά που κερδίζει διοργανώτρια χώρα, είτε σε Euro είτε σε Μουντιάλ!

Στον αντίποδα, η Γαλλία παίζει κάτω από τα στάνταρ της. Ένας παράγοντας που είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, είναι η… μάσκα του Εμπαπέ, με την οποία ο σταρ της Ρεάλ δείχνει αρκετά επηρεασμένος. Προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο με ρεκόρ 1-2-0, κερδίζοντας μόνο την Αυστρία και μένοντας στο Χ με Ολλανδία και Πολωνία. Στους “8” βρήκε απέναντί της την Πορτογαλία, την οποία απέκλεισε στα πέναλτι, αφού κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν στο 0-0!

Οι αποδόσεις του μεγάλου ημιτελικού, θέλουν ελαφρύ φαβορί τη “φούρια ρόχας”, όμως τα πάντα είναι πιθανά…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like