Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Δικαιοσύνη στο 1.87, ρίσκο στο 9.25!

Προγνωστικά στοιχήματος: Δικαιοσύνη στο 1.87, ρίσκο στο 9.25!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά στοιχήματος από το Euro και ποντάρει στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γερμανία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στέλνει την οικοδέσποινα σπίτι της!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Ξεφύγαμε λίγο από το Euro, είδαμε λίγο μπασκετάκι και φυσικά πληρωθήκαμε μέσα από τη στήλη στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα επανέλθω σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς και θα ποντάρω στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της βραδιάς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως τα μεγάλα ονόματα αυτής της διοργάνωσης έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους. Από αυτόν τον κανόνα θα μπορούσαμε άνετα να εξαιρέσουμε τους Ισπανούς. Και εξηγούμαι…

Η Ισπανία ταξίδεψε στο Euro με ένα ρόστερ που είναι σε διαδικασία ανανέωσης, χωρίς να του λείπουν οι παίκτες με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Δεν ήταν φαβορί, αλλά έγινε! Είχε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά απέναντι σε Κροατία και Ιταλία, απέδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο. Κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση και δίκαια είχε μια εύκολη διασταύρωση τα νοκ άουτ. Εκεί, φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την Γεωργία, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στην άλλη πλευρά έχουμε την οικοδέσποινα Γερμανία. Ναι, ξεκίνησε με πεντάρα απέναντι στην αδύναμη Σκωτία. Όμως στο πρώτο δύσκολο ματς του ομίλου, με την Ελβετία, έσωσε την παρτίδα στο τελευταίο λεπτό. Στη φάση των “16” βρήκε τη Δανία και αν δεν είχαμε τα τερτίπια του VAR, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Προκρίθηκε όμως, με 2-0, χωρίς να εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Είναι μια ομάδα που διαθέτει εμπειρία στα χαφ, ταλέντο στα εξτρέμ, αλλά παίζει με τον “βαφτισμένο” σέντερ φορ, Χάβερτζ.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα… Αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αυτή η Ισπανία πρέπει να περάσει τους Γερμανούς. Ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων. Δεn θα μπλέξω με σημείο, αφού έχουμε δει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά θα ποντάρω στην πρόκριση των Ισπανών.

Εξαιρετικές είναι και οι ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, θα μπορούσαμε να πάμε σε ένα εξαιρετικό combo, σε απόδοση δεκαπλασιασμού! Η νίκη των Ισπανών, σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ και over 9,5 κόρνερ, προσφέρεται στο 9.25 και αξίζει μια ζαριά! Άλλωστε καμία από τις δυο ομάδες δεν έχει δείξει διάθεση να κλειστεί, ενώ οι αριθμοί τους στα κόρνερ είναι μεγάλοι!

Euro – 05/07/2024 19:00

Ισπανία – Γερμανία

Πρόκριση Ισπανία

1,87

Euro – 05/07/2024 19:00

Ισπανία – Γερμανία

1 & Οver 2,5 & Οver 9,5 κόρνερ

9,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like