Αρχική » Προγνωστικά: Από τις ΗΠΑ έως το Αμβούργο στο 2.20

Προγνωστικά: Από τις ΗΠΑ έως το Αμβούργο στο 2.20

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη που έχει Euro αλλά και Copa America με early bets έως το 2.20

Προγνωστικά: Στις ΗΠΑ για τα γκολ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με bet το ξημέρωμα στο Copa America και early bet (κάπως) στα προημιτελικά του Euro μίας και υπάρχουν επιλογές αξιόλογες που έχουν αξία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με το Αργεντινή – Εκουαδόρ. Το πρώτο από τα τέσσερα ματς των προημιτελικών στις ΗΠΑ για μία θέση στην τετράδα. Δύσκολο ματς για προβλέψεις αλλά υπάρχει φαβορί καλώς ή κακώς. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια εμφανίζεται καλύτερη και πιο κυνική εάν και δεν δείχνει ότι βρίσκεται στο εκατό τις εκατό. Ο Λιονέλ Μέσι είναι σαφώς επηρεασμένος από το χαμηλό επίπεδο του MLS αλλά θέλει ένα ακόμα τίτλο στο παλμαρέ του. Βέβαια ο Ισημερινός είναι σοβαρή ομάδα και όταν οι παίκτες του παραμένουν συγκεντρωμένοι κάνει παπάδες εντός γηπέδου. Στα τρία ματς που έδωσε έδειξε επιθετική προσπάθεια αλλά αμυντικά μπάζει. Πιθανώς να βάλει δύσκολα στην “Αλμπισελέστε ” ωστόσο εάν δεν σκοράρει δύσκολα δεν θα δεχθεί γκολ. Το να δούμε τουλάχιστον δύο γκολ στην αναμέτρηση πληρώνει αξιοπρεπέστατα και είναι ένα λογικό σενάριο.

Προγνωστικά: Σκοράρουν με συνέπεια

Συνέχεια με Euro. Early bet και έτσι πιάνουμε τις δύο αναμετρήσεις της Παρασκευής. Στο Ισπανία – Γερμανία υπάρχει διάθεση για στήριξη της ομάδας του Ντε Λα Φουέντε αλλά πραγματικά είναι γεγονός πως δεν έχει βγάλει ακόμα Over η ομάδα της Γερμανίας. Έχει τέσσερα συνεχόμενα Under από την πρεμιέρα και μάλιστα όλα είχαν κολλήσει στα δύο γκολ. Τρομερά πράγματα. Οι “Ίβηρες ” δεν σταματούν και βαράνε τα κενά στην άμυνα αλλά και εκείνοι έχουν δείξει προβληματάκια ενώ ακόμα γκολ κανονικό δεν έχουν δεχθεί, νομοτελειακά θα γίνει. Το Over 2,5 έχει αξία στο 2.10.

Προγνωστικά: Ωραίο αουτσάιντερ

Τέλος κλείνουμε με το Πορτογαλία – Γαλλία. Σούπερ ματς, αμφίρροπο και λογικά θα έχει και συνέχεια. Οι “τρικολόρ” δε βλέπονται, ο Εμπαπέ προσπαθεί αλλά μοιάζει κλεισμένος σε όλες τις άμυνες και γενικότερα…. είναι μέτριοι. Αμυντικά είναι σκληροί και παίζουν σχετικά καλή άμυνα. Ο Ρονάλντο από την άλλη μοιάζει ηγέτης στην έρημο της Πορτογαλίας. Ο Μαρτίνεθ έχει ευνουχίσει τους πάντες πλην του Κριστιάνο και εκείνος κουβαλάει κουπί ενώ κομβικά πρόσωπα όπως ο Φέλιξ και ο Ινάσιο δεν έχουν παίξει. Φυσικά όμως όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια και στις φάσεις στο τέλος. Για μένα ο Ντεσάμπ έχει τελειώσει και δεν έχει κάποιο δεύτερο πλάνο σε αντίθεση με την Πορτογαλία που στα δύσκολα έχει βγάλει αντίδραση. Το να προκριθούν στο 2.20 είναι ελκυστική αουτσάιντερ απόδοση και την τσιμπάμε.

Copa America – 05/07/2024 04:00

Αργεντινή – Εκουαδόρ

Over 2 AH

1,85

Euro – 05/07/2024 19:00

Ισπανία – Γερμανία

Over 2,5

2,10

Euro – 05/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Γαλλία

Πρόκριση: Πορτογαλία

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like