Αρχική » Δεν έκλεισε ο Βεζένκοφ – Αυτόν θέλει για σέντερ! – Koubanezos.gr

Δεν έκλεισε ο Βεζένκοφ – Αυτόν θέλει για σέντερ! – Koubanezos.gr

by admin

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη γεμάτο ρόστερ και δεν βιάζονται για μεταγραφές. Θέλουν άλλωστε να προκαλέσουν ντόρο με τις κινήσεις που θα κάνουν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κοιτάει την έλευση ακόμη ενός παίκτη και κυρίως ψηλού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όμως όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Τορόντο Ράπτορς με την παραμονή του να είναι αβέβαιη.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Το γεγονός αυτό στρέφει τον Παναθηναϊκό στην αναζήτηση καθαρά σέντερ, κάτι άλλωστε που αγωνιστικά του είναι πιο… ορθόδοξο.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη στο μικροσκόπιό τους τον Ντάνιελ Τάις. Ο Γερμανός σέντερ αρέσει πολύ στον Εργκίν Αταμάν αλλά δεν είναι κι εύκολη περίπτωση, καθώς περιμένει το ΝΒΑ, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Η άλλη περίπτωση ψηλού είναι αυτή του Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος δεν έχει έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Ρεάλ, ενώ παράλληλα ο Γιώργος Παπαγιάννης φημολογείται πως πλησιάζει στη Μονακό, χωρίς να έχει συμφωνήσει ακόμα με τους Μονεγάσκους.

Ο Αταμάν όμως δεν αγχώνεται, καθώς ούτως ή άλλως αναζητά έναν αναπληρωματικό παίκτη και όχι βασικό. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, οπότε το «τριφύλλι» λογικά μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτιμάται πως θα έχει λύσει τα θέματά του, ενώ στις 15 τουμ ήνα λήγει και το NBA out του Κέντρικ Ναν, ο οποίος αν και έχει τη διάθεση να παραμείνει, αρέσει σε αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like