Αρχική » Ρουμανία – Ολλανδία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρουμανία – Ολλανδία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Για την έκπληξη οι Ρουμάνοι κόντρα στην Ολλανδία, που δεν έχει πείσει ακόμη με την εικόνα της.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Αλιάνζ Αρένα» (66.000), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Οι δυο ομάδες στο παρελθόν έχουν βρεθεί δώδεκα φορές αντιμέτωπες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με την Ολλανδία να μετράει εννιά νίκες, τη Ρουμανία μόλις μία, ενώ δυο ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά, τη νικήτρια του ζευγαριού Αυστρία – Τουρκία.

Ρεπορτάζ Ρουμανίας

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε σε νοκ άουτ φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μετά από την καλή εικόνα που είχε στους ομίλους και την τελευταία… βολική της ισοπαλία (1-1) με τη Σλοβακία, τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς και τετραπλή ισοβαθμία. Το σύνολο του Ιορντανέσκου ετοιμάζεται για μία μεγάλη πρόκληση κόντρα στην Ολλανδία, όμως έδειξε πως δεν φοβάται να κοιτάξει στα μάτια τέτοια μεγαθήρια, καθώς βασίζεται πολύ στο δικό του παιχνίδι.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της το under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μπάντσου, με τον Ντειάν Σορέσκου να ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Νίτα – Ράτιου, Ντραγκούσιν, Μπούρσα, Σορέσκου – Μ. Μάριν – Ρ. Μάριν, Στάνκιου, Μαν, Χάτζι – Ντράγκους.

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Παρά το καλό της ξεκίνημα στους ομίλους, η Ολλανδία έριξε «στροφές» και μετά την ισοπαλία της με τη Γαλλία, στην τελευταία αγωνιστική των γκρουπ, γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Αυστρία και έτσι προκρίθηκε στους «16» ως τρίτη και τώρα θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους αξιόλογους Ρουμάνους. Οι «οράνιε» σαφώς καλούνται να βγάλουν αγωνιστική αντίδραση και να βελτιωθούν και κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της το over 2,5.

Απουσίες: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι Ολλανδοί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φερμπρούγκεν – Ντάμφρις, Άκε, Φαν Ντάικ, Ντε Φράι – Σχάουτεν, Ράιντερς, Φέερμαν – Γκάκπο, Μάλεν, Ντεπάι.

Ρουμανία – Ολλανδία προγνωστικά

Μπορεί να μην είχαν την επιθυμητή εικόνα στη φάση των ομίλων, όμως οι «οράνιε» διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δεν συγκρίνεται με αυτό της Ρουμανίας. Εφόσον η Ολλανδία μπει δυναμικά στο ματς, τότε πιστεύουμε πως θα… ανοίξουν οι άμυνες και θα δούμε γκολ. Έτσι, καταλήγουμε στη νίκη των Ολλανδών συνδυαστικά με το Over 2,5 σε απόδοση 2.25 στη Νοvibet.

  • Βάσει της πίεσης που θεωρούμε πως θα ασκήσει η Ολλανδία στην αντίπαλό της, από το ξεκίνημα μάλιστα, τα κόρνερ είναι μια επιλογή που θα μας απασχολήσει. Συγκεκριμένα, στο ματς των ομίλων που ήταν επιθετική από την αρχή, η Ολλανδία κόντρα στους Πολωνούς, είχε πέντε κόρνερ στο πρώτο μέρος. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο για τους «οράνιε» στην τιμή του 2.88 της Novibet.
  • Τέλος, βάσει της προηγούμενης επιλογής, έρχεται λογικά να ακολουθήσει και μία ακόμη. Συγκεκριμένα, αν κερδίσει η Ολλανδία αρκετά κόρνερ, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον Φαν Ντάικ στην περιοχή των Ρουμάνων. Η μία προσπάθεια στην τελική εστία από τον αρχηγό των «οράνιε» θα είναι στις επιλογές μας σε απόδοση 2.88 στη Novibet.

Euro – 02/07/2024 19:00

Ρουμανία – Ολλανδία

2 & Over 2,5

2,25

Euro – 02/07/2024 19:00

Ρουμανία – Ολλανδία

Ολλανδία: Over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

2,88

Euro – 02/07/2024 19:00

Ρουμανία – Ολλανδία

Β. Φαν Ντάικ: 1+ προσπάθεια στην εστία

2,88

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like