Αρχική » Γαλλία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γαλλία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

«Μπλε» και «κόκκινοι διάβολοι» αναμετρώνται στο κορυφαίο παιχνίδι της φάσης των «16» του Euro, με στόχο μία θέση στα προημιτελικά.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μαρκούρ Σπιλ Αρίνα», (47.000), Ντίσελντορφ.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 74 φορές, με το Βέλγιο να έχει μικρό προβάδισμα με απολογισμό 30-18-26.
  • Μία φορά έχουν συναντηθεί σε τελική φάση Euro, με τη Γαλλία να κερδίζει με 5-0 στη διοργάνωση του 1984.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Ούτε απέναντι στην αδιάφορη και αποκλεισμένη Πολωνία κατάφερε η Γαλλία να πείσει, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1. Άργησε να πάρει μπρος και τελικά πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμπαπέ στο 56’, ενώ είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφαρίστηκε επίσης με πέναλτι, έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα του Ουπαμεκανό. Τελικά η ομάδα του Ντεσάν δε βρήκε το γκολ της νίκης κι έτσι πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από την Αυστρία και πάνω από Ολλανδία και Πολωνία.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα ματς της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Καμία απουσία για τους «μπλε».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντέζ – Γκριζμάν, Καντέ, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Τιράμ, Εμπαπέ.

Ρεπορτάζ Βελγίου

Βγήκε ζωντανό το Βέλγιο από τον όμιλο του «θανάτου», όπου και οι τέσσερις ομάδες πήραν τέσσερις βαθμούς. Ένας βαθμός ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στους «κόκκινους διαβόλους», στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ουκρανία. Γκολ δεν μπήκε παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, και ειδικά οι Ουκρανοί στο τέλος βρέθηκαν πολύ κοντά στο να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο. Τελικά το Βέλγιο βρίσκει απέναντί του τη Γαλλία, με στόχο να ξεπεράσει τη φάση των «16» σε τρίτο συνεχόμενο Euro.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα ο Βίτσελ κι ο Μενιέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Καστέλς – Καστάνιε, Φαές, Βερτόνγκεν, Τεατέ – Ονανά, Τίλεμανς – Τροσάρ, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Λουκάκου.

Γαλλία – Βέλγιο προγνωστικά

Με βάση αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, δεν αναμένεται και το πιο θεαματικό παιχνίδι. Η Γαλλία προβληματίζει και παρουσιάζεται δυσκοίλια στην επίθεση, ενώ το Βέλγιο δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Δύσκολα θα μεταμορφωθούν μέσα σε λίγες μέρες, οπότε δεν περιμένουμε και κάτι καλύτερο. Φαίνεται πάντως πως οι «μπλε» ζορίζονται απέναντι σε κλειστές άμυνες, τακτική που θα χρειαστεί να εφαρμόσει το Βέλγιο για να αντέξει. Αξίζει στο 1.83 της Novibet η στήριξη στην ομάδα του Τεντέσκο με την επιλογή του Χ2.

  • Θα πάμε επίσης με το Χ ημίχρονο στο 2.02 της Novibet. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να μπει ανοιχτά, και πιθανότατα όλη η δράση θα εκτυλιχθεί στο δεύτερο μέρος.
  • Τέλος, θα πάρουμε την over 0,5 προσπάθεια στην εστία του Εμπαπέ και του Λουκάκου με απόδοση 1.85 στη Novibet. Αμφότεροι είναι οι νούμερο ένα κίνδυνοι για τις άμυνες που τους αντιμετωπίζουν και πάντοτε βρίσκουν την ευκαιρία να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες.

Euro – 01/07/2024 19:00

Γαλλία – Βέλγιο

Χ2

1,83

Euro – 01/07/2024 19:00

Γαλλία – Βέλγιο

Χ ημίχρονο

2,02

Euro – 01/07/2024 19:00

Γαλλία – Βέλγιο

Εμπαπέ over 0,5 προσπάθεια στην εστία & Λουκάκου over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like