Αρχική » Αγγλία – Σλοβακία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αγγλία – Σλοβακία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η Σλοβακία ψάχνει τη μεγάλη «έκπληξη» κόντρα στην Αγγλία που αν και δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, αποτελεί ακόμη ένα από τα μεγάλα φαβορί του Euro.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Βέλτινς Αρένα», (50,000), Γκεζελκίρχεν
  • Διαιτητής: Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με την Αγγλία να μετράει πέντε νίκες, ενώ μία φορά ήρθαν ισόπαλες οι δυο ομάδες.
  • Στα νοκ άουτ των Euro η Αγγλία έχει σε 11 αγώνες ρεκόρ 4-5-2
  • Ρεπορτάζ Αγγλίας

Αν και δεν… έβγαλε μάτια στη φάση των ομίλων, η Αγγλία κατάφερε να τερματίσει πρώτη στο γκρουπ της και να βρεθεί στους «16». Η επίθεσή της έδειξε πως δεν μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, καθώς τα «τρία λιοντάρια» μετρούν μόλις δυο γκολ σε τρία ματς και στο πρόσφατό τους, οι Άγγλοι ήρθαν ισόπαλοι με τους Σλοβένους χωρίς γκολ. Έχει την ποιότητα για τα νοκ άουτ παιχνίδια, όμως δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο η εικόνα της μέχρι στιγμής και καλείται να βγάλει αντίδραση η φιναλίστ του προηγούμενου Euro.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί στα επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Παραμένει εκτός μάχης ο Σο, ενώ παράλληλα ο Φόντεν γύρισε από τη γέννηση του παιδιού του και θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ, – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεΐ, Τρίπιερ, – Μέινου, Ράις, – Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Σάκα, – Κέιν,

Ρεπορτάζ Σλοβακίας

Η ισοπαλία που έφερε η Σλοβακία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στη Ρουμανία (1-1) της έδωσε επί της ουσίας και την πρόκριση για τους «16» και τώρα καλείται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη με… φόντο την οκτάδα. Στον όμιλό τους, οι Σλοβάκοι τερμάτισαν τρίτοι μετά από τετραπλή ισοβαθμία στους 4 πόντους, με την Ουκρανία να μένει εκτός, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα σκόραρε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής.

Stat attack: Τα έξι από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της σε Euro είχαν Over 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα, – Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, – Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα, – Σχρανζ, Χαράσλιν, Στρέλεκ.

Αγγλία – Σλοβακία προγνωστικά

Η προβληματική εικόνα της Αγγλίας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση μας κάνει επιφυλακτικούς, καθώς η ποιότητα στο ρόστερ της είναι αδιαμφισβήτητη. Το γεγονός πως οι Σλοβάκοι δεν… φοβούνται να επιτεθούν μας ωθεί στην επιλογή του Goal/goal, το οποίο βρίσκεται στην… προκλητική απόδοση του 2.40 της Novibet.

  • Ήρθε η ώρα επίσης για τον αστέρα της Αγγλίας, Χάρι Κέιν. Η αμυντική προσέγγιση των Σλοβάκων σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή προσέγγιση και αν θέλουν τα «λιοντάρια» να βρεθούν στα προημιτελικά πρέπει να ξεκινήσουν δυναμικά. Εμείς ωστόσο θα επιλέξουμε απλά να σκοράρει ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου στην τιμή του διπλασιασμού στη Novibet.
  • Η Σλοβακία σίγουρα θα θέλει να… κόψει από νωρίς τον ενθουσιασμό των Άγγλων και περιμένουμε σκληρό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Θα κάνουμε ακόμη μία… εναλλακτική επιλογή και θα πάμε με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο με νικητή τη Σλοβακία στο 2.35 της Novibet.

Euro – 30/06/2024 19:00

Αγγλία – Σλοβακία

Goal/goal

2,40

Euro – 30/06/2024 19:00

Αγγλία – Σλοβακία

Να σκοράρει: Χ. Κέιν

2,00

Euro – 30/06/2024 19:00

Αγγλία – Σλοβακία

Περισσότερες κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο: Σλοβακία

2,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like