Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Τίμιος διπλασιασμός πριν τους «8»

Προγνωστικά Κληματσούδας: Τίμιος διπλασιασμός πριν τους «8»

by admin

Γερμανία-Δανία στη φάση των «16» και ο Θάνος Κληματσούδας καταλήγει σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το Euro 2024 μπορώ με χαρά να αναφέρω πως… μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Άντε, οι Ολλανδοί ανέκαθεν ήταν χαζοχαρούμενοι. Προσπαθούσαν να παρουσιάσουν ένα θεαματικό ποδόσφαιρο και στη φάση των νοκ-άουτ, με κάποιο τρόπο έμεναν εκτός.

Τουλάχιστον στο προηγούμενο τουρνουά είχαμε μία σοβαρή, αν μη τι άλλο, Αγγλία, που απο λουζεριά ηττήθηκε στον τελικό. Οι δε Γάλλοι στο Μουντιάλ του Κατάρ, παρότι ηττήθηκαν στον τελικό, παρουσίασαν θελκτικό σύνολο.

Στο φετινό Euro 2024 μας έχει εκπλήξει η Τουρκία και η Αυστρία. Και ειλικρινά, μπράβο τους. Δεν θα γράψω κάτι θετικό/αρνητικό για τη Γεωργία. Αν είναι να σχολιάσουμε κάτι εκεί θα είναι μόνο το «ΜΠΡΑΒΟ Μαμαρντασβίλι» ή όπως γράφεται, εάν το έγραψα λάθος.

Σας τράβηξα την προσοχή; Σας την τράβηξα. Να προχωρήσουμε στα προγνωστικά μας; Να προχωρήσουμε.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Ο Γερμανός… Φαν Βεερτ

Αρχικά, στο Paiktarades.com και στην VIP υπηρεσία έχουμε την Ιταλία να φτάσει έως τα προημιτελικά. Άρα, αυτομάτως, θέλουμε πρόκριση Ιταλίας απέναντι στους Ελβετούς. Ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων, αλλά η ομάδα του Σπαλέτι έχει το know-how για να προκριθεί. Όχι συγκεκριμένα αυτοί οι παίκτες, γενικώς η χώρα έχει το know-how.

Το βράδυ του τελικού του UEFA Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ, παρατηρώντας την… κοιλίτσα, αλλά και το πρόσωπο του Φύλκρουγκ, ανέφερα στην παρέα πως μοιάζει με τον Γερμανό Φαν Βεερτ. Δεν ξέρω εάν έχω δίκαιο ή άδικο, ούτε εάν αδικώ τον Γερμανό ή τον Ολλανδό, παίκτη του Ατρομήτου πλέον, αλλά ο Φύλκρουγκ πρέπει απόψε να παίξει βασικός.

Φτάνει με το «πείραμε» Κάι Χάβερτς. Τον είδαμε, τον (ξανά)είδαμε, φτάνει. Ο Φύλκρουγκ είναι κανονικός φορ, ψηλός, γεμίζει την περιοχή, σκοράρει με το κεφάλι, σκοράρει με το πόδι. Δεν θυμίζει σε καμία των περιπτώσεων τον τεράστιο Μίροσλαβ Κλόζε (τυχερός που τον πρόλαβα), αλλά τουλάχιστον την βάζει.

Η Γερμανία δεν ήταν καλή απέναντι στην Ελβετία. Όμως, χάρη σε γκολ του Φύλκρουγκ δεν ηττήθηκε και τερμάτισε στην κορυφή, έχοντας να αντιμετωπίσει πλέον τη Δανία. Οι δε Δανοί δεν θυμίζουν την ομάδα του Euro 2020, όμως σε αυτό το τουρνουά μας δείχνουν πως αποτελούν μία πολύ ποιοτική και δεμένη ομάδα. Σκληράδα στα στόπερ, εντάσεις στα χαφ και πολλά, πολλά μακρινά σουτ. Τους βγάζω το καπέλο, θεωρώ όμως πως ήρθε το… μοιραίο τέλος τους απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία.

Ο άσος στο 1.61. Δεν μου «λέει» κάτι. Επιλογή λοιπόν ο άσος με -1 ασιατικό στο 2.02.

Euro – 29/06/2024 22:00

Γερμανία – Δανία

1 (-1 ΑΗ)

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like