Αρχική » Ελβετία – Ιταλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ελβετία – Ιταλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η φάση των «16» για το Euro 2024 ξεκινά με την συναρπαστική σύγκρουση στο Βερολίνο ανάμεσα σε «νάτι» και «σκουάντρα ατζούρα».

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ολυμπιακό Στάδιο», (71.000), Βερολίνο.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Πλούσια προϊστορία έχουν ανάμεσά τους οι δύο ομάδες με 59 αναμετρήσεις, στις οποίες η Ιταλία έχει απολογισμό 28-24-7.
  • Μοναδική αναμέτρησή τους σε τελική φάση Euro ήταν στη διοργάνωση του 2020, με την Ιταλία να επικρατεί με 3-0.
  • Σε εννιά από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Ελβετίας

Βρέθηκε λίγα λεπτά μακριά από την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, όμως τελικά δέχτηκε την ισοφάριση από τη Γερμανία και τερμάτισε δεύτερη. Με την πρώτη της τελική προσπάθεια προηγήθηκε (Εντόι 28’), έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ. Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και τελικά βρήκαν το γκολ με τον Φούλκρουγκ στο 90+2’, για το τελικό 1-1.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Εκτός λόγω τιμωρίας ο Βίντμερ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Στεργίου, Φρόιλερ, Τσάκα, Έμπισερ – Εντόι, Αμντουνί – Εμπολό.

Ρεπορτάζ Ιταλίας

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Ιταλία κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στην Κροατία και να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Euro. Νίκη ή ισοπαλία ήθελε, και τελικά πήρε τον βαθμό παρότι όλα έμοιαζαν πως θα έφευγε από το παιχνίδι με άδεια χέρια. Ο Μόντριτς έδωσε προβάδισμα στους Κροάτες στο 55’, αφού είχε χάσει πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα. Η «σκουάντρα ατζούρα» είχε σημαντικές ευκαιρίες πριν και μετά το γκολ της Κροατίας, και τελικά βρήκε την ισοφάριση στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό πλασέ του Τζακάγκνι. Έτσι όχι μόνο πήρε τη δεύτερη θέση, αλλά με τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους φάνηκε πως αν έχανε θα ήταν μια από τις δύο τρίτες που θα έμεναν εκτός συνέχειας.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Σπαλέτι ο Καλαφιόρι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπουοντζόρνο, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Μπαρέλα, Ζορζίνιο – Φρατέζι, Πελεγκρίνι, Κιέζα – Σκαμάκα.

Ελβετία – Ιταλία προγνωστικά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά η νοκ άουτ φάση του Euro, καθώς Ελβετία και Ιταλία συνθέτουν ίσως το πιο απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό ζευγάρι της φάσης των «16». Βάσει ονόματος οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο, όμως ποιοτικά δεν πλησιάζουν καν τα επίπεδα στα οποία μας έχουν συνηθίσει διαχρονικά. Προβλέπεται ένα κλειστό ματς με δύο ομάδες που θα ψάξουν όμως το γκολ, και δύσκολα δε θα ματσάρει η μία την άλλη στο σκοράρισμα. Υπερβολικό το 2.10 της Novibet για το αμφίτερμα, γι’ αυτό θα το επιλέξουμε.

  • Σίγουρα σε ένα ματς τέτοιας σημασίας αναμένουμε οι δύο ομάδες να μπουν προσεκτικά και συντηρητικά. Γι’ αυτό η επιλογή να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2.01 της Novibet έχει αξία.
  • Τέλος, θα πάρουμε την over 0,5 προσπάθεια για γκολ του Μπαστόνι με απόδοση 2.00 στη Novibet. Ο στόπερ της Ίντερ είναι μόνιμος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες στις στατικές φάσεις έχοντας ήδη ένα γκολ στη διοργάνωση, μετρώντας μία τελική ανά ματς μέχρι τώρα.

Euro – 29/06/2024 19:00

Ελβετία – Ιταλία

Goal/goal

2,10

Euro – 29/06/2024 19:00

Ελβετία – Ιταλία

Πρώτο γκολ μετά το 28′

2,01

Euro – 29/06/2024 19:00

Ελβετία – Ιταλία

Μπαστόνι over 0,5 προσπάθεια για γκολ

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like