Αρχική » Ουρουγουάη – Βολιβία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ουρουγουάη – Βολιβία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ουρουγουάη – Βολιβία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με την «σελέστε» να ψάχνει το 2/2 απέναντι στην σκληροτράχηλη Βολιβία.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ουρουγουάη – Βολιβία προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μίντοουλαντ Στάντιουμ» (82.500), Ιστ Ράδερφορντ.
  • Διαιτητής: Χουάν Γκάμπριελ Μπενίτεζ.
  • Η Ουρουγουάη έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι ματς απέναντι στη Βολιβία.
  • Σε επίπεδο Copa America η Ουρουγουάη έχει απολογισμό 13-1-2 κόντρα στη Βολιβία, με τελευταία της ήττα στις 18 Ιουνίου 1997.
  • Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε οκτώ από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ρεπορτάζ Ουρουγουάης

Δεν άφησε περιθώρια στον Παναμά και με επιβλητική εμφάνιση πήρε τη νίκη με 3-1 στην πρεμιέρα. Αραούχο (16’), Νούνιεζ (85’) και Βίνα (90+1’) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στην Ουρουγουάη, η οποία πραγματοποίησε 19 τελικές προσπάθειες και είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουρίγιο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, βάζοντας απλώς το γκολ της τιμής για τους Παναμέζους.

Stat attack: Έχει απολογισμό 5-1-1 σε επίσημες αναμετρήσεις με τον Μπιέλσα στον πάγκο.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για την «σελέστε».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ροσέτ – Νάντεζ, Ρ. Αραούχο, Ολιβέρα, Βίνα – Βαλβέρδε, Ουγκάρτε, Ντε Αρασκαέτα – Πελίστρι, Μ. Αραούχο, Νούνιεζ.

Ρεπορτάζ Βολιβίας

Ήταν μακράν κατώτερη της αντιπάλου της και υπέστη δίκαιη ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα, με αντίπαλο τις ΗΠΑ. Μόλις στο 3’ έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Πούλισικ, ο οποίος δημιούργησε το 2-0 του Μπάλογκαν στο 43’. Παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα της, η αμερικανική ομάδα συνέχισε με αμείωτους ρυθμούς να πιέζει στο δεύτερο μέρος, κάνοντας δώδεκα τελικές και καταγράφοντας 1.56 xGoals. Η Βολιβία γλίτωσε τον διασυρμό, όμως αν δεν ανεβάσει αρκετά την απόδοσή της δεν έχει ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Χωρίς απουσίες και η ομάδα του Ζάγο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Βισκάρα – Ζεσούς Σαγρέδο, Χακίν, Ζοσέ Σαγρέδο – Μεδίνα, Τερσέρος, Ζουστινιάνο, Σαουσέδο, Βιγιαμίλ – Ραμάγιο, Μιράντα.

Ουρουγουάη – Βολιβία προγνωστικά

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τους Ουρουγουανούς μετά από χρόνια να δείχνουν και πάλι πως μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το τρόπαιο. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καθαρίσουν την πρόκριση με όσο πιο μεγάλο σκορ γίνεται, ώστε να τους βολεύει και η ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στις ΗΠΑ. Γι’ αυτό θα πάμε με το combo 1 ημίχρονο / 1 τελικό & over 2,5 στο 1.93 της Stoiximan.

Copa America – 28/06/2024 04:00

Ουρουγουάη – Βολιβία

1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5

1,93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like