Αρχική » Προγνωστικά: Η εκδίκηση του 2008 στο 1.85

Προγνωστικά: Η εκδίκηση του 2008 στο 1.85

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το Τσεχία – Τουρκία και καταλήγει σε σημείο του 1.85.

Προγνωστικά: Μπορούν και χωρίς τον Σικ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με φινάλε ομίλων και σούπερ αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσεχία και Τουρκία. Ντέρμπι που κρίνει πολλά, προγνωστικά υπάρχουν και πάμε να δούμε αναλυτικά την επιλογή μας.

Ντέρμπι… με φόντο την πρόκριση. Οι Τσέχοι παίζουν τα ρέστα τους μετά την τραγική εικόνα τους στο ματς με την Πορτογαλία και την τίμια προσπάθεια στο παιχνίδι με την Γεωργία που η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Η ομάδα του Χάσεκ χρειάζεται να βρει γκολ σχετικά νωρίς για να μην αγχωθεί και να μπορέσει να κοντρολάρει το ματς στον ρυθμό που θέλει. Με απουσία του Πάτρικ Σικ θα παραταχθεί, ο οποίος χτύπησε και θα λείψει. Ένας ποδοσφαιριστής βέβαια που περισσότερο είχε κλείσει την ομάδα σε ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού, παρά την βοηθούσε να εξελιχθεί. Μπορεί να πετύχε γκολ αλλά η ομάδα ήταν πιο ωραία όταν ήταν εκτός καθώς στηριζόταν οι παίκτες από τον πάγκο βοηθούσαν περισσότερο στην ανάπτυξη όπως ο Λινγκρ και ο Χλόζεκ.

Στην αντίπερα όχθη η Τουρκία δεν έπεισε κανέναν ούτε με την Γεωργία, ούτε βέβαια με την Πορτογαλία. Τρύπες στην άμυνα, λάθη στο κέντρο, νέα λάθη στην επίθεση και γενικότερα ένας αχταρμάς, ειδικά στο δεύτερο ματς. Ήρθε και ο τσακωμός με τον Γκιουλέρ του Μοντέλα για να δέσει το όλο πράγμα. Το μοναδικό της υπερόπλο είναι η παρουσία κόσμου στην εξέδρα που πάντα κάνει τον αντίπαλο να αισθάνεται άβολα άλλα έως εκεί. Η Τουρκία φαίνεται πως έχει τρυπήσει το ταβάνι της και γενικότερα δεν μοιάζει να έχει ούτε την σοβαρότητα αλλά ούτε και την συγκέντρωση για να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς, το αντίθετο μάλιστα.

Έτσι καταλήγουμε σε μία τιμή του άσου dnb στο 1.85. Εξάλλου είναι ακριβώς ίδια συνθήκη με εκείνη του 2008 όταν η Τουρκία έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και προκρίθηκε από το 2-0 της Τσεχίας, ήρθε μάλλον ο καιρός για εκδίκηση.

Euro – 26/06/2024 22:00

Τσεχία – Τουρκία

1 dnb

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like