Αρχική » Αγγλία – Σλοβενία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αγγλία – Σλοβενία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία, στην τρίτη στροφή της φάσης των ομίλων και θέλει τη νίκη για να προκριθεί από έναν αμφίρροπο όμιλο.

ΑΓΓΛΙΑ -ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ράιν Ένερτζι Στάντιον», (43.000), Κολωνία.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν.
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν, οι πέντε σε επίσημα παιχνίδια. Η Αγγλία μετράει πέντε νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Σε 3/6 μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Για ακόμη ένα ματς προβλημάτισε και μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως και φέτος… δε θα πάει σπίτι του το κύπελλο! Προφανώς και είναι νωρίς, όμως οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους απέναντι στη Δανία. Μπορεί να προηγήθηκαν με τον Κέιν, όμως γρήγορα ισοφαρίστηκαν και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί με τον βαθμό που πήραν. Σε έναν αμφίρροπο όμιλο, η Αγγλία έχει το πάνω χέρι και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση.

Stat attack: Μετράει οκτώ goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Σο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Αλεξάντερ-Άρνολντ – Ράις, Μπέλιγχαμ, Γκόρντον – Σακά, Φόντεν, Κέιν..

Ρεπορτάζ Σλοβενίας

Μετά το 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στη Δανία, έφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο απέναντι στη Σερβία. Προηγήθηκε στο 69ο λεπτό με τον Κάρνιτσνικ και ενώ όλα έδειχναν πως θα πάρει τη νίκη, ο Γιόβιτς ισοφάρισε για τους Σέρβους στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Με δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές και μπροστά της το δυσκολότερο θεωρητικά παιχνίδι, δε συγκεντρώνει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Stat attack: Μετράει 13 goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Αμφίβολος είναι ο Σέσκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ομπλακ – Κάρνιτσικ, Μπρέκαλο, Μπιγιόλ, Γιάνζα – Μλάκαρ, Έλσνικ, Τσέριν, Στογιάνοβιτς – Σπόραρ, Σέσκο.

Αγγλία – Σλοβενία προγνωστικά

Και τα δύο παιχνίδια στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου έχουν χαρακτήρα τελικού. Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Αγγλία, δεν έχει επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της στο χορτάρι μέχρι στιγμής. Προφανώς και η εικόνα της δεν δικαιολογεί τις αποδόσεις στον άσο. Καλό θα ήταν να απέχουμε από σημεία. Αντίθετα υπάρχει αξία στα ειδικά. Οι Άγγλοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν γκολ και ενδεχομένως όχι μόνο ένα. Διαθέτουν παίκτες που δε διστάζουν να δοκιμάσουν τα πόδια τους. Απέναντί τους θα έχουν έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Όμπλακ. Το over 3,5 στις αποκρούσεις του Σλοβένου   προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

  • Σε μία μέτρια Αγγλία μέχρι στιγμής, ίσως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει μεσοεπιθετικά να είναι ο Φόντεν. Ο παίκτης της Σίτι παίρνει πρωτοβουλίες, ψάχνει το γκολ και αν τα καταφέρει μπορεί να πληρώσει στο προκλητικό 3.60 της Novibet

Euro – 25/06/2024 22:00

Αγγλία – Σλοβενία

Όμπλακ Οver 3,5 αποκρούσεις

2,00

Euro – 25/06/2024 22:00

Αγγλία – Σλοβενία

Γκολ Φόντεν

3,60

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like