Αρχική » Ολλανδία – Αυστρία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολλανδία – Αυστρία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ξεκαθαρίζουν οι θέσεις του τέταρτου ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση του Euro και μεγάλο ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του αγώνα Ολλανδία – Αυστρία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ολύμπιασταντιον» (71.000), Βερολίνο.
  • Διαιτητής: Ίβαν Κρούζλιακ.
  • Η προϊστορια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και σε φιλικά ματς είναι υπέρ της Ολλανδίας, η οποία μετράει 9 νίκες, ενώ οι Αυστριακοί μετρούν 6 νίκες αντίστοιχα, με τέσσερις «μάχες» τους να έχουν λήξει ισόπαλες.
  • Επιβεβαιώθηκε το no goal τέσσερις φορές από την Αυστρία και πέντε φορές από την Ολλανδία στα τελευταία τους επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Μία τελείως διαφορετική ομάδα παρουσίασαν οι Ολλανδοί στη δεύτερη αγωνιστική στο ντέρμπι κόντρα στη Γαλλία, καθώς έδωσαν έμφαση στον αμυντικό τομέα και στην… σκοπιμότητα, κάτι το οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία μπορεί να διεκδικήσει και την πρωτιά του ομίλου της, όμως αυτή θα εξαρτηθεί από «στραβοπάτημα» της Γαλλίας απέναντι στην Πολωνία. Αν ηττηθεί αναμένεται να περάσει ακόμα και ως τρίτη του γκρουπ στην επόμενη φάση, όπου θα… ανεβάσει στροφές.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τo οver 2,5 γκολ στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Απουσίες: Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φερμπρούχεν, – Ντε Φρέι, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, – Σίμονς, Σχάουτεν, Ρέιντερς, – Φρίπονγκ, Χάκπο, Ντεπάι.

Ρεπορτάζ Αυστρίας

Η Αυστρία ήταν το φαβορί στη θεωρία και το απέδειξε στην πράξη απέναντι στην Πολωνία, επικρατώντας με 3-1 και έτσι εξασφάλισε επί της ουσίας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Euro και τώρα κυνηγάει μέχρι και… την πρωτιά σε συνδυμσό αποτελεσμάτων. Τα γκολ κόντρα στους Πολωνούς σημείωσαν οι Τράουνερ, Μπάουμγκαρτνερ και Αρναούτοβιτς. Πλέον, το σύνολο του Ράνγκνικ είναι με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει να… κοιτάξει στα μάτια τους «οράνιε».

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές στα τελευταία επτά ματς της το no goal, όπως και το under 2,5.

Απουσίες: Ένας εκ των σκόρερ του προηγούμενου ματς, ο Γκέρνοτ Τράουνερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πεντζ, – Μουένε, Ντάνσο, Λίνχαρτ, Πος, – Σάιβαλντ, Γκρίλιτς, – Λάιμερ, Μπαουμγκάρτνερ, Ζάμπιτσερ, – Αρναούτοβιτς.

Ολλανδία – Αυστρία προγνωστικά

Παρά την καλή εικόνα που είχε στο προηγούμενο ματς της η Αυστρία, η ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους οι «οράνιε» είναι αδιαμφισβήτητη. Οι στοιχηματικές έχουν… ψηλά τον άσο των Ολλανδών, οι οποίοι έχουν κλειδώσει την πρόκρισή τους, όμως θα κυνηγήσουν σίγουρα και το σενάριο της πρωτιάς στο γκρουπ και για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Ολλανδίας στο 2.30 της Novibet.

  • Οι Αυστριακοί μετά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σίγουρα θα παρουσιαστούν λίγο πιο… χαλαροί στην αμυντική τους λειτουργία, όμως θα κυνηγήσουν και το γκολ κόντρα σε μια άμυνα που παρά την τελευταία της εικόνα, δεν… φημίζεται για τη σκληράδα της. Έτσι, καταλήξαμε στην επιλογή του goal/goal συνδυαστικά με το over 2,5 στο ματς, στην τιμή του 2.25 στη Novibet.
  • Αν και δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Ντεπάι εξακολουθεί να αποτελεί βασική «πηγή» για γκολ της ομάδας του. Εφόσον χρησιμοποιηθεί κανονικά, θεωρούμε πως θα βρει σιγά σιγά τον εαυτό του, ξεκινώντας από το ματς που ρίχνει την «αυλαία» των ομίλων. Έτσι, θα στηρίξουμε την επιλογή να σκοράρει ο Ντεπάι στο 2.80 της Novibet.

Euro – 25/06/2024 19:00

Ολλανδία – Αυστρία

1

2,30

Euro – 25/06/2024 19:00

Ολλανδία – Αυστρία

Goal/goal & Over 2,5

2,25

Euro – 25/06/2024 19:00

Ολλανδία – Αυστρία

Γκολ Ντεπάι

2,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like