Αρχική » «Καταρρέει η ”επιχείρηση Μπαρέιρο” στη Ρίβερ» – «Το θέμα της ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή»

«Καταρρέει η ”επιχείρηση Μπαρέιρο” στη Ρίβερ» – «Το θέμα της ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή»

by admin

Εξέλιξη που φέρεται να αφορά αλλά και να… ευνοεί την ΑΕΚ, προκύπτει αναφορικά με την περίπτωση του Άνταμ Μπαρέιρο.

Συγκεκριμένα, αρχικά, όπως σημειώνει στο «X» ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, η «επιχείρηση Άνταμ Μπαρέιρο καταρρέει για τη Ρίβερ», εξηγώντας πως «η Σαν Λορέντζο άλλαξε τους όρους για τη μεταγραφή και υπάρχει δυσφορία στη Ρίβερ. Η Σαν Λορέντζο ζητάει περισσότερα δολάρια και δη 4,5 εκατ. για τον παίκτη και η Ρίβερ δεν θέλει να ανοιχτεί σ’ αυτό το ποσό». Σ’ ένα… πολύπλοκο ντιλ για τους «εκατομμυριούχους», στο οποίο εμπλέκονταν και άλλες ομάδες και παίκτες (Μίλτον Χιμένες).

Ένας παίκτης που παίζει στο ρεπορτάζ της «Ένωσης», η οποία φαινόταν ότι για την εν λόγω περίπτωση είχε μεγάλους «αντιπάλους» τη Ρίβερ.

Δίνοντας προέκταση, λοιπόν, στην ανάρτηση του συναδέλφου του, ο Νίκο Φερνάντεζ βάζει για τα… καλά την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι η εμπλοκή του «δικεφάλου» ήταν εκείνη που οδήγησε στην εν λόγω αρνητική, όπως φαίνεται, εξέλιξη για τη Ρίβερ.

«Το θέμα της ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή. Πάντα τους έλεγα ότι ο Παραγουανός έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, οπότε τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τον νέο του προορισμό», σημειώνει χαρακτηριστικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής Παραγουανός βρίσκεται στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το οποίο τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6, 1:00) αντιμετωπίζει την Κολομβία.

Α



ΠΗΓΗ

You may also like