Αρχική » Αλβανία – Ισπανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αλβανία – Ισπανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Αλβανία – Ισπανία προγνωστικά: Φινάλε στο δεύτερο όμιλο, με την Ισπανία ήδη στους «16» και την Αλβανία να δίνει… ρέστα πρόκρισης!

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μέρκουρ Σπιλ Αρένα» (47.000), Ντίσελντορφ.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οκτώ φορές κατά το παρελθόν, σε επτά επίσημα κι ένα φιλικό, με την Ισπανία να μετρά το απόλυτο των νικών, με συντελεστή τερμάτων 3-31.
  • Επτά Over 2,5 εμφάνισαν στις οκτώ φορές που συναντήθηκαν, με τα τέσσερα από αυτά να συνδυάζονται με το No Goal.

Ρεπορτάζ Αλβανίας

Άρεσε στη 2-2 με την Κροατία, όπου εμφανίστηκε ψυχωμένη προκειμένου να βρει τους πρώτους της βαθιούς στη διοργάνωση. Εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο, όταν και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Λάτσι στο 11’. Άφησε τους Κροάτες να κυκλοφορούν την μπάλα, έκλεισε τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε ποτέ. Αντίθετα, έφτιαξε κινδύνους και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά και ένα δίλεπτο μπλακ άουτ από το 74’ έως το 76’ ήταν αρκετό για να βρεθεί πίσω στο σκορ. Μάλιστα, το δεύτερο τέρμα ήρθε με αυτογκόλ του Γκιασούλα, ο οποίος όμως πήρε το αίμα του πίσω στις καθυστερήσεις γράφοντας το τελικό 2-2, ενώ λίγο πριν την εκπνοή οι Αλβανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Με νίκη απόψε, λογικά οι τέσσερις βαθμοί θα είναι αρκετοί για να βρεθεί στους «16» είτε ως δεύτερη είτε ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Για να τερματίσει εντός πρώτης δυάδας χρειάζεται νίκη των Κροατών κόντρα στην Αλβανία, όμως με σκορ που να μην καλύπτει τη διαφορά τερμάτων (-1 η ίδια, -3 η Κροατία).

Stat attack: Goal/goal & Over 2,5 και οι δύο αναμετρήσεις της στη διοργάνωση.

Απουσίες: Αμφίβολος δίνεται ο Μιχάι, στη μοναδική ανησυχία για τον Σιλβίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσια – Χισάι, Τζιμσίτι, Αγιέτι, Μιτάι – Ασλάνι, Ραμαντάνι – Ασάνι, Λάτσι, Μπαϊράμι – Μανάι.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Εξαιρετική η εμφάνισή της στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Ιταλία, ίσως μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στη φετινή διοργάνωση. «Πάτησε» κυριολεκτικά τους Ιταλούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να περάσουν καν τη σέντρα. Έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως το βρήκε με… αυτογκόλ στο 55’, με το τελικό 1-0 να φαντάζει πολύ φτωχό για να περιγράψει την εικόνα της αναμέτρησης. Και με τη βούλα στους «16», με το παιχνίδι της να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 30 Ιουνίου, στην Κολωνία, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της που θα είναι κάποια εκ των καλύτερων τρίτων.

Stat attack: Δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη στη διοργάνωση, ενώ έχει εμφανίσει τρία No Goal & Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες: Σε καθολικό ροτέισον αναμένεται να προχωρήσει ο Ντε Λα Φουέντε, κρατώντας μόνο τον Ουνάι Σιμόν κάτω από τα δοκάρια. Εκτίει ποινή ο Ρόδρι, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Πέρεθ και Νάτσο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Νάβας, Βιβιάν, Λαπόρτ, Γκριμάλντο – Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαένα – Όλμο, Τόρες, Οϊαρθάμπαλ.

Αλβανία – Ισπανία προγνωστικά

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ισπανία, όμως ακόμη κι έτσι και παρά το ευρύ ροτέισον του Ντε Λα Φουέντε, παραμένει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξουμε κάτι σε σημείο, μόνο στην κόντρα θα πηγαίναμε, όμως θα στραφούμε στο 1.97 της Novibet για το goal/goal. Όσοι παίξουν από τους Ίβηρες θα θελήσουν να αρπάξουν την ευκαιρία, ενώ η Αλβανία παίζει ρέστα πρόκρισης και όπως έχει αποδείξει, είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά.

  • Τα δύο από τα τρία τέρματα των Αλβανών στη διοργάνωση, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα και στα δύο παιχνίδια προηγήθηκε, όμως θα αρκεστούμε στο over 0,5 στο ημίχρονο στο 3.00 της Novibet των τυπικά γηπεδούχων.
  • Ο Γκριμάλντο αναμένεται να μπει στα… παπούτσια του Κουκουρέγια στα αριστερά της Ισπανίας και το φαρμακερό του αριστερό πόδι μοίρασε πολλές ασίστ φέτος στη Λεβερκούζεν. Στο 3.75 από τη Novibet να βρει μια τελική πάσα.

Euro – 24/06/2024 22:00

Αλβανία – Ισπανία

Goal/goal

1,97

Euro – 24/06/2024 22:00

Αλβανία – Ισπανία

Αλβανία Over 0,5 ημίχρονο

3,00

Euro – 24/06/2024 22:00

Αλβανία – Ισπανία

Γκριμάλντο 1+ ασίστ

3,75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like