Αρχική » Προγνωστικά: Ανοίγουν οι «ουρανοί» στο 2.72

Προγνωστικά: Ανοίγουν οι «ουρανοί» στο 2.72

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος στη σημερινή του στήλη, έχει προγνωστικά μέχρι και στο 2.72 σε Euro και Copa America.

Προγνωστικά: Μάχες με γκολ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής σήμερα με ωραία πραγματάκια και πολύ δυνατά πονταρίσματα. Τελευταία αγωνιστική στο Euro, τέταρτη αγωνιστική ημέρα στο Κόπα Αμέρικα. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με Euro. Τα απλά πρώτα. Στο ΕλβετίαΓερμανία πρακτικά παίζεται η πρώτη θέση. Η αρμάδα του Γιακίν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά την ισοπαλία στο ματς με την Σκωτία και πλέον ψάχνει την πρωτιά για να προχωρήσει παρακάτω. Φυσικά και η διοργανώτρια δεν θέλει κάποια ομάδα να της χαλάσει τη γιορτή και παρότι ενδέχεται να δούμε ελαφρύ ροτέισιον, η νοοτροπία της είναι τέτοια που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσει το ματς και να πάει για βολικές ισοπαλίες, οπότε θα παίξει ανοιχτά. Το αμφίτερμα έχει τύχη και πληρώνει αξιοπρεπέστατα, δεδομένου της αμυντικής συμπεριφοράς και των δύο.

Στο άλλο ματς της ημέρας το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Η πρόκριση ουσιαστικά περνάει από το ματς της Σκωτίας με την Ουγγαρία. Ο βαθμός που πήραν οι Βρετανοί είναι αρκετά σημαντικός που με νίκη απόψε προκρίνονται στην επόμενη φάση. Οι Μαγυάροι μπορεί να μην έχουν βαθμό, αλλά γνωρίζουν πως με νίκη δική τους και ήττα της Σλοβενίας, λογικά θα βρίσκονται στις καλύτερες τρίτες. Η ισοπαλία ΔΕΝ βολεύει καμία και είναι απόλυτα καταστροφική. Αμυντικά αμφότερες, έχουν κακή συμπεριφορά και το ματς θα ανοίξει από νωρίς. Το Over 2,5 είναι αξιοπρεπέστατο και αξίζει το ποντάρισμα μας.

Ανοίγουν τα ματς

Πάμε και στις ΗΠΑ. Το Copa America ξεκίνησε και οι ομάδες επιτέλους αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές. Οι διοργανωτές Αμερικανοί απόψε παίζουν κόντρα στη Βολιβία, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Τρομερό ταλέντο, επιθετική ομάδα, στόχος στο επόμενο Μουντιάλ να γίνει η μεγάλη θραύση. Δεν έχει καμία σχέση η Βολιβία με εκείνη πριν δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει Μαρσέλο Μορένο, δεν παίζει καν στο γήπεδο της που εκεί έχει τεράστια δυναμική. Το ματς βεβαίως μπορεί να έχει γκολ, εξάλλου δεν έχουμε δει πολλά έως τώρα και το ματς προσφέρεται.

Τρεις ώρες μετά, έχουμε ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον ματσάρισμα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τον Παναμά. Μεγάλος σεβασμό έχω στη “σελέστε” και στον σπουδαίο Μπιέλσα. Άλλαξε την ομάδα, παίζει με την αφρόκρεμα και ελεύθερα, προσφέροντας μπόλικο θέαμα. Οι αντίπαλοι είναι χαμηλής δυναμικής και άμυνα δεν παίζουν. Το κακό με αυτά τα ματς είναι πως οι πρεμιέρες δεν βοηθούν πάντα τα φαβορί. Και εδώ τα γκολ έχουν προβάδισμα.

Η δυάδα με δύο Over 2,5 σήμερα αξίζει και πληρώνει καλά.

Euro – 23/06/2024 22:00

Ελβετία – Γερμανία

Goal/goal

1,75

Euro – 23/06/2024 22:00

Σκωτία – Ουγγαρία

Over 2,5

1,80

Copa America – 24/06/2024 01:00

ΗΠΑ – Βολιβία

Over 2,5

1,57

Copa America – 24/06/2024 04:00

Ουρουγουάη – Παναμάς

Over 2,5

1,73

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like