Αρχική » Χρειάστηκε τα πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας ο Πανιώνιος

Χρειάστηκε τα πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας ο Πανιώνιος

by admin

Αγχώθηκε πολύ, αλλά τελικά πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Νέα Ιωνίατης Γ’ Εθνικής και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Πανιώνιος!

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, η ομάδα της Super League 2 είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και η Νέα Ιωνία είχε τις ευκαιρίες της, με τις δύο ομάδες τελικά να «κολλούν» στο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο «Ιστορικός» πάρει τελικά την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (2-1 με συνολικά έξι άστοχες εκτελέσεις).

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Πανιώνιο, με μια προβολή να περνάει ελάχιστα άουτ στο 10′, με τον ρυθμό να είναι αργός σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Στο 39′ ο Γλώτσος σταμάτησε τον Μπουρλάκη μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση του Πανιωνίου, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο τερματοφύλακας της Νεάς Ιωνίας νίκησε και τον Γκίνι.

Πιο αμφίρροπο το δεύτερο μισό του αγώνα, με αμφότερες τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Ανώτερος ο Πανιώνιος στο έξτρα μισάωρο, είχε «χρυσή ευκαιρία» να σκοράρει στο 107′, όταν ο Ντροστ απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού, με την πρόκριση να κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι παίκτες τις Νέας Ιωνίας δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις δύο πρώτες εκτελέσεις, με τον Πανιώνιο να προηγείται με 2-0 και με τον Πλατέλλα να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του, δίνοντας την πρόκριση στον Πανιώνιο.

Νέα Ιωνία (Σταυριανός): Γκλώτσος, Μουστάκης, Χατζηγεωργίου, Παπαϊωάννου, Αλέμης, Καλλιτσουνάκης, Τζαμάι, Πίσσας, Φλώκος, Πλατέλλας, Λαμπίρης.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Χρούστινετς (103′ Ζούλιας), Γροντής (103′ Διονέλλης), Στούπης (71′ Φελίσιο), Γκίνη (56′ Κολοβός), Μπουρλάκης (56′ Βενάρδος), Γεμιστός, Πιερτζακόμι (95′ Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ .

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like