Αρχική » Χαλάνε τα πλάνα του Αταμάν! – Koubanezos.gr

Χαλάνε τα πλάνα του Αταμάν! – Koubanezos.gr

by admin

Αποχώρηση έκπληξη σκάει τις επόμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό, με τον Εργκίν Αταμάν να κοιτάει νέες λύσεις κυρίως για τη θέση του σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν και συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς μόλις ο Λορέντζο Μπράουν μέχρι στιγμής αποτελεί τη μοναδική αλλαγή των «πρασίνων», ωστόσο προέκυψε νέο θέμα και συγκεκριμένα για τη θέση του σέντερ.

Ο Εργκίν Αταμάν τις τελευταίες ώρες έχει στο στόχαστρό του τον Τούρκο ΝΒΑer, Ομέρ Γιουρτσεβέν, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει μία αποχώρηση από το «τριφύλλι». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς τις τελευταίες ημέρες, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν στο τέλος της σεζόν τον Ματίας Λεσόρ να αποχωρεί για το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Laopiniondemalaga», κάνουν λόγο για αποχώρηση του Όλεγκ Μπαλτσερόφκσι από το «τριφύλλι», καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Πολωνός σέντερ είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη του χρονιά με τα πράσινα και όπως όλα δείχνουν, παρόμοια θα είναι και τα λεπτά του τη νέα χρονιά, με το σενάριο επιστροφής του στην Ισπανία να είναι αρκετά υπαρκτό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like