Αρχική » Φουλ του αουτσάιντερ στην πρεμιέρα – Koubanezos.gr

Φουλ του αουτσάιντερ στην πρεμιέρα – Koubanezos.gr

by admin

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά από τον Μακράκη με τέσσερις επιλογές από ποδόσφαιρο και τένις έως 2.23

Λάθος φαβορί στο Roland Garros

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη μέρα της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και ξεκινάμε ζεστά με προγνωστικά σε τένις και ποδόσφαιρο.

Ας ξεκινήσουμε με τένις και το παιχνίδι του Τσέχου Τόμας Μάχατς και του Κινέζου Ζίζεν Ζανγκ. Παίκτες που δεν τους χωρίζουν πολλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά τους χωρίζει η προετοιμασία στο χώμα. Θυμίζω ότι φέτος το τουρνουά του τένις γίνεται στις εγκαταστάσεις του Roland Garros. Ο Τσέχος έπαιξε ένα παιχνίδι στο χώμα μετά το γρασίδι και ηττήθηκε με ανατροπή από τον Μοντέιρο. Ο Ζανγκ από την άλλη έπαιξε εξαιρετικό τένις στα πρώτα δύο του παιχνίδια στο Αμβούργο, πριν αποκλειστεί από τον Ζβέρεφ. Ο Κινέζος στην μέρα του δεν πιάνεται. Ακόμη και να μην είναι αυτή ωστόσο, μπορεί να επιβληθεί του Μαχάτς. Το διπλό βρίσκεται στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά με το δεύτερο παιχνίδι για τένις. Αυτό ανάμεσα στον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς και τον Μπέντζαμιν Χασάν από τον Λίβανο. Μπορεί ο Χασάν να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κατάταξη (Νο.170), ωστόσο ο Γιούμπανκς στο χώμα στην καριέρα του έχει μόλις δύο νίκες σε επίπεδο ATP. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι και ντεφορμέ προερχόμενος από πολύ κακή σεζόν στο γρασίδι, την καλύτερή του επιφάνεια. Πιο πολύ αγγαρεία βλέπω να κάνει ο Κρις σήμερα και θα επιλέξω τον Χασάν στο 2.00.

Ζητείται επειγόντως νίκη

Θα συνεχίσουμε με ποδόσφαιρο και το παιχνίδι της Ουκρανίας με το Μαρόκο. Οι Ουκρανοί τελείωσαν το παιχνίδι με το Ιράκ με 3.20 XGoals , αλλά ηττήθηκαν. Οι Μαροκινοί από την στιγμή που προηγήθηκαν της Αργεντινής έκαναν τραγικές καθυστερήσεις, νίκησαν όπως νίκησαν και πλέον με μία ισοπαλία λογικά είναι καλυμμένοι. Οι Ουκρανοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με το Ιράκ και τους αδικεί το αποτέλεσμα. Σήμερα «Καίγονται» για βαθμούς και θα πάω με το στο 1.88 του Pamestoixima.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά και μένουμε ποδόσφαιρο και πάμε στο Αργεντινή – Ιράκ. Ξεκάθαρο φαβορί οι Αργεντινοί, το Ιράκ «έκλεψε» την νίκη με την Ουκρανία. Χωρίς πολλά – πολλά θα πάω με τον άσο στο 1.40.

Το παιχνίδι της Αργεντινής θα γίνει δυάδα με αυτό της Αμερικής. Οι ΗΠΑ είχαν δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα με τους Γάλλους, ήταν άκρως ανταγωνιστικές και μπορώ να πω και καλύτερες στα σημεία από την αντίπαλο. Πλασματικό το 3-0. Η Νέα Ζηλανδία έκανε τεράστια έκπληξη με την νίκη επί της Γουινέας, αλλά εδώ το επίπεδο ανεβαίνει. Οι Αμερικανοί με έπεισαν και θα αγοράσω την νίκη τους στο 1.57.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 15:30

Μάχατς – Ζανγκ

2

2,10

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 16:50

Γιούμπανκς – Χασάν

2

2,00

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 18:00

Ουκρανία – Μαρόκο

1,88

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 16:00

Αργεντινή – Ιράκ

1

1,42

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 20:00

Νέα Ζηλανδία – ΗΠΑ

2

1,57

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like