Αρχική » Φιλική ήττα από τη Χιμπέρνιαν για τον «διπρόσωπο» ΠΑΟΚ

Φιλική ήττα από τη Χιμπέρνιαν για τον «διπρόσωπο» ΠΑΟΚ

by admin

Με φιλική ήττα από τη Χιμπέρνιαν συνέχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας.

Ο «δικέφαλος του βορρά» πλήρωσε ένα «φτηνο» λάθος του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο 5′ και ηττήθηκε 1-0 από τη σκωτσέζικη ομάδα χάρη σε γκολ του Μάρτιν Μπόιλ, δείχνοντας πάντως αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο.

Πράγματι, παρόλο που δέχθηκε το γκολ στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε πράγματα πάνω στο χορτάρι και έφτασε σε αρκετές τελικές προσπάθειες, αν και της έλειψε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρουμάνος τεχνικός άλλαξε όλη την εντεκάδα και ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4′ με τον Ντεσπόντοφ να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε. Ωστόσο, η Χιμπέρνιαν ήταν αυτή που πήρε τελικά το προβάδισμα στο 5′.

Ο Κουλιεράκης γύρισε στον Κοτάρσκι, ο οποίος δεν έκανε σωστό κοντρόλ, ο Μπόιλ ήταν κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον πορτιέρε του «δικεφάλου του βορρά να φέρει σημαντική ευθύνη.

Τα επόμενα λεπτά δεν είχαν κάτι σημαντικό, με τους Σκωτσέζους να έχουν μία καλή στιγμή με τον Μπόιλ στο 11′ και τον Ντεσπόντοφ να απαντά με ωραία ενέργεια στο 16′, η οποία όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα.

O «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε να κάνει τελικές, με τους Τάισον, Καμαρά και Σάστρε να απειλούν την εστία της Χιμπέρνιαν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. Αυτό το έκανε ο Μουργκ, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

.............

Tελικά, μετά από μερικές ακόμη άστοχες τελικές από πλευράς ΠΑΟΚ (Τόμας, Μουργκ, Τάισον), που απειλούσε αλλά δεν ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός, το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα των Σκωτσέζων.

.............

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε όλη την εντεκάδα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αισθητά. Ο απειλητικός «δικέφαλος» του πρώτου μέρους έδωσε τη θέση του σε ένα σύνολο που συνέχεισε να κρατάει την κατοχή όμως πλέον δεν ήταν επικίνδυνο, καθώς το σχήμα ήταν αρκετά «πειραματικό». Κάπως έτσι, το 1-0 υπέρ της Χιμπέρνιαν έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Η βασική εντεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

Η εντεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια (83′ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like