Αρχική » «Φευγάτος» ο Μίλσον από Μακάμπι: «Δεν πήγε στην προετοιμασία, δεν απαντά ούτε σε μηνύματα των συμπαικτών του»!

«Φευγάτος» ο Μίλσον από Μακάμπι: «Δεν πήγε στην προετοιμασία, δεν απαντά ούτε σε μηνύματα των συμπαικτών του»!

by admin

«Φευγάτος» από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Φελίσιο Μίλσον;

Εξελίξεις ως προς την παραμονή ή μη του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ στην ομάδα του φαίνεται πως προκύπτουν, βάσει και των αρκετών σχετικών δημοσιευμάτων στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος εξτρέμ φέρεται να μην ταξίδεψε τη Δευτέρα (1/7) με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sport5», τις τελευταίες ημέρες δεν απαντά ούτε σε μηνύματα των συμπαικτών του! Το εν λόγω δημοσίευμα στέκεται στο ότι ο διεθνής Ανγκολέζος άσος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός στα αποδυτήρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ, συμπεραίνοντας πως αυτή η «σιωπή» του γεννά ερωτήματα ως προς το μέλλον του στο σύλλογο.

Οι Ισραηλινοί, δε, αναφέρονται και στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον παίκτη και πως παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Μάλιστα, παρουσιάζουν τον Μίλσον κοντά στην έξοδο από τη Μακάμπι, υπογραμμίζοντας ότι από τη στιγμή που το Ισραήλ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, η πλευρά του ποδοσφαιριστή μπορεί να πιέσει φτάνοντας μέχρι και στη FIFA προκειμένου να ολοκληρωθεί μεταγραφή.

«Στη Μακάμπι ελπίζουν ο παίκτης να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία, εάν κι αυτό ακόμη δεν είναι σαφές και όχι τόσο αισιόδοξο σενάριο. Η πλευρά του παίκτη έχει μεγάλες προσφορές και πιέζει να αποδεσμευτεί», σημειώνεται σε άλλο δημοσίευμα, τη στιγμή που οι Ισραηλινοί θέτουν το ερώτημα για τον εάν μία ενδεχόμενη πώληση του Μίλσον θα σπάσει το ρεκόρ πώλησης ξένου παίκτη στη χώρα.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωρίζει ότι δύσκολα θα ανταποκριθεί στις υψηλές προτάσεις που έχει ο Μίλσον», συμπληρώνουν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι «πατούν» και σε αναφορές ελληνικών Μέσων για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον 24χρονο εξτρέμ.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (30/6) η ΑΕΚ διέψευσε δημοσίευμα που έκανε λόγο για παρουσία του μάνατζερ του Μίλσον στην Αθήνα, καθώς και για προγραμματισμένη συνάντηση με την πλευράς των «κιτρινόμαυρων».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like