Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Πιο μπροστά ο Κόλεϊ έναντι των άλλων, θα τους ενεργοποιήσει όλους ο Λουτσέσκου»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο μπροστά ο Κόλεϊ έναντι των άλλων, θα τους ενεργοποιήσει όλους ο Λουτσέσκου»

by admin

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη προσθήκη στον ΠΑΟΚ. Μερικές φορές και το έξτρα μπορεί να δημιουργεί και πρόβλημα. Στον ΠΑΟΚ έλειπε ένας στόπερ, πήρε τον Λόβρεν που ανακοινώθηκε χθες. Έχει κάνει κανονικά προετοιμασία, αλλά δεν έπαιζε στην προηγούμενη ομάδα του. Το ρόστερ έχει κλείσει, έχει δύο λύσεις για κάθε θέση, και τώρα θέλει δουλειά για να δέσει η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν τους συγκρίνουμε, εκείνους που ήρθαν τελευταία, ο Κόλεϊ είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πολύ γρήγορα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Μπακαγιόκο έχει τη διάθεση, έχει την επιθυμία, πολύ χαρακτηριστικά στο γήπεδο, αλλά είναι ανέτοιμος και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και σταδιακή ένταξη σε παιχνίδι της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο, στο Βόλο, θα δώσει αρκετό χρόνο στους παίκτες που ήρθα τώρα τελευταία, εκτός του Λόβρεν, αφού είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθούν, για να έχει λύση σε κάθε θέση. Αν και αυτό πάει κόντρα στις δικές του αρχές, η περσινή τακτική βγήκε σε πάρα πολύ καλό, με λίγους τραυματισμούς, με ανταγωνισμό και άπαντες να νιώθουν ενεργοί», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σίγουρα θα δούμε τον Σορετίρε, τον Κόλεϊ και ίσως για ένα διάστημα τον Μπακαγιόκο. Σίγουρα θα εύχεται να είναι καλά ο Τισουντάλι, ο οποίος έλειψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like