Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Λείπουν 2-3 κομμάτια που στοιχίζουν στη βελτίωση του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Λείπουν 2-3 κομμάτια που στοιχίζουν στη βελτίωση του ΠΑΟΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μια χαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, με πολύ γερές βάσεις, με τον Σβαμπ, τον Μουργκ… Είναι με αυτούς τους ίδιους, που έχεις… βαρεθεί; Σημασία έχει η νίκη, ο Σβαμπ το δίνει αυτό; Ο Σβαμπ… Κάθε απόφαση ήταν σωστή και προβλέποντας τι πρέπει να συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τη συνέχεια της περσινής ομάδας, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο β’ μέρος, μπήκαν πιο ποιοτικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά βγήκε εκνευρισμός. Έγιναν 2-3 λάθη του βοηθού και υπήρξαν λάθη νοοτροπίας, με τον Λουτσέσκου να λέει πως αυτή η εικόνα δεν είναι εικόνα δικής του ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε γενικές γραμμές, όλο το φιλικό και οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για τα μεταγραφικά, είναι πως ο ΠΑΟΚ πατάει καλά, ξέρει τι θέλει και τι παίζει μέσα στο γήπεδο, απλά δεν έχει βάλει τα 2-3 έξτρα κομμάτια, για να κερδίσει χρόνο και να βελτιωθεί. Αυτό χάνει τώρα, αφού δεν έχουν κλείσει οι 2-3 τρύπες στο ρόστερ. Χάνει χρόνο για να βελτιωθεί. Θα ήθελε ο Λουτσέσκου να έχει μεγάλο μέρος του ρόστερ και αναγκαστικά περιμένει», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για Κεντζιόρα, Μεϊτέ και φορ

Α

ΠΗΓΗ

You may also like