Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς δεν θα τα καταφέρει την άλλη εβδομάδα στην ”καυτή” Τούμπα ο ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς δεν θα τα καταφέρει την άλλη εβδομάδα στην ”καυτή” Τούμπα ο ΠΑΟΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά το 2-2 με τη Μάλμε στη Σουηδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποτέλεσμα είναι καλό με βάση την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μάλμε ήταν καλύτερη και παρότι έκαναν πολλά πράγματα καλύτερα, παρά ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά και δεν έχει πολλούς διακριθέντες. Από όλη αυτή την εικόνα που είχε όλη αυτή την εικόνα και ο ΠΑΟΚ να είναι μέτριος, δεν κατάφερε να τον κερδίσει και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα στους Σουηδούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στην Τούμπα την άλλη εβδομάδα μπορεί να μην μπορούν να αναπνεύσουν αν έχει 30-32 βαθμούς. Παρότι πήγαν πολλά πράγματα στραβά και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα με τον Ότο, εκεί που παίζει ο κορυφαίος της Μάλμε, ο Ούγγρος. Τους είδαμε, το πήραμε το αποτέλεσμα και με τις συνθήκες που θα επικρατούν ποιος θα το καταφέρει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Σουηδούς, που πάνε για το ένα γκολ παραπάνω, δεν θα μπορέσει να περάσει. Ειδικά ο ΠΑΟΚ με τη σωστή νοοτροπία. Είναι ιστορικό παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο ματς και παρότι είναι 13 Αυγούστου, πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, για να τα καταφέρει η ομάδα κόντρα στα προβλήματά της».

Ακούστε τι είπε για τον Εκόνγκ και την αντικατάστασή του, όπως και τον Μεϊτέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like